Γιάννης: «Ξέρετε καλά τον Μπουντενχόλζερ; Να πάρουμε και... άσχημες νίκες» (vid)

Νίκος Καρφής
Γιάννης: «Ξέρετε καλά τον Μπουντενχόλζερ; Να πάρουμε και... άσχημες νίκες» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στις προσαρμογές της άμυνας των Μπακς για τον ΝτεΡόζαν, ενώ μίλησε και για τους Χόλιντεϊ και Μπουντενχόλζερ.

Οι Μπακς επικράτησαν των Μπουλς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 30άρα με double double, όντας ξανά ο κορυφαίος του ματς. Ο Greek Freak μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και ξεκίνησε με ένα ανέκδοτο: «Γιατί πέρασε το κοτόπουλο τον δρόμο; Προσπαθούσε να ξεφύγει από το πιάτο μου. Ξέρετε ότι μου αρέσει το κοτόπουλο. Οι κοτομπουκιές», ανέφερε.

Στη συνέχεια στάθηκε στον Χόλιντεϊ, την άμυνα πάνω στον ΝτεΡόζαν, αλλά και στα σουτ που δεν μπήκαν παρόλο που τα... ελάφια έκαναν τα σωστά πράγματα.

Αναλυτικά

Για το γεγονός πως ήρθε η νίκη με 94 πόντους των Μπακς: «Μερικές φορές πρέπει να πάρεις άσχημες νίκες. Καλοί στην άμυνα, ενώ στην επίθεση δεν μπήκαν τα σουτ. Χρειάζεται βελτίωση σε κάποιους τομείς, όμως το σημαντικότερο είναι η νίκη».

Για την άμυνα του Χόλιντεϊ στον Βούτσεβιτς: «Απίστευτο, ο Βούτσεβιτς είναι 2.13 μέτρα. Σουτάρει όπως θέλει, αλλά ο Χόλιντεϊ τον μάρκαρε στο ένας με έναν, έπαιξε δυνατά και τον υποχρέωσε να πασάρει. Ο Τζρου εχει χαρακτηριστικά ηγέτη και βοηθά σε άμυνα και επίθεση».

Για τα σουτ που δεν μπαίνουν για τους Μπακς: «Να συνεχίσουμε να παίζουμε σωστά. Μερικές φορές θα πρέπει να πάω προς τη ρακέτα, να πάρω επιθετικό ριμπάουντ, να κερδίσω βολές. Όμως οι συμπαίκτες ειναι σπουδαίοι και ψάχνω την σωστή απόφαση. Κάποιες φορές σκοράρω, κάποιες πασάρω».

Για τις προσαρμογές στην άμυνα: «Δεν ξέρω αν ξέρετε καλά τον Μπουντενχόλζερ. Ο Μπουντενχόλζερ είναι 10 φορές δυνατότερος από μένα και κάνουμε απλώς ό,τι λέει. Ο ΝτεΡόζαν σουτάρει καλά από μέση απόσταση και θέλαμε να τον κάνουμε να νιώσει άβολα. Λατρεύω να βγαίνω ψηλά και να παλεύω να κόψω σουτ. Όταν μαρκάρω πιο πίσω δεν τα καταφέρνω. Ο ΝτεΡόζαν είναι ένας παίκτης που έχει το midrange shot και έτσι έπρεπε να βγω πιο μακριά».

 

NBA Τελευταία Νέα