Λούκα Ντόντσιτς: Απαράδεκτος στα τρίποντα, μα οι Μάβερικς κερδίζουν (vid)

Λούκα Ντόντσιτς: Απαράδεκτος στα τρίποντα, μα οι Μάβερικς κερδίζουν (vid)

Λούκα Ντόντσιτς: Απαράδεκτος στα τρίποντα, μα οι Μάβερικς κερδίζουν (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς... σπάει τα ταμπλό πίσω από τη γραμμή του τρίποντου, μετά την επιστροφή του, αλλά οι Ντάλας Μάβερικς μετρούν ρεκόρ 7-1!

Το ποσοστό είναι απογοητευτικό. Ο Λούκα Ντόντσιτς αδυνατεί να βρει σταθερό στόχο πίσω από τη γραμμή των 7.25 μέτρων. Μόνο που το πρόβλημα είναι εντελώς προσωπικό, αφού παρά το απογοητευτικό 7% στα τέσσερα τελευταία ματς και το 17% από την ημέρα της επιστροφής του από τραυματισμό, οι Ντάλας Μάβερικς κερδίζουν!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Σλοβένος γκαρντ έχασε 10 ματς των Μάβερικς, εξαιτίας ενός τραυματισμού. Η επιστροφή του, στις 2 Ιανουαρίου, κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ συνοδεύτηκε και από έξι προσπάθειες για τρίποντο. Ευστόχησε σε δύο.

Το... κακό είχε αρχίσει πριν την απουσία του, αφού απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς είχε 1/8 τρίποντα! Αν προσθέσουμε και αυτά στη «σούμα», τότε ο Ντόντσιτς στα 9 τελευταία ματς του μετράει 10/61 (18%).

To μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα τέσσερα τελευταία ματς: Δύο εύστοχα σε 27 προσπάθειες!

Το απίθανο είναι πως σε αυτό το διάστημα ο Ντόντσιτς έχει τρία triple double (το ένα το έκανε τα ξημερώματα απέναντι στους Θάντερ) δύο double double, ενώ οι Μάβερικς τρέχουν ρεκόρ 7-1 (8-1 αν προσθέσουμε και το ματς που απουσίασε απέναντι στο Χιούστον).

Τα τρίποντο του Magic Luka στα 8 τελευταία ματς

ΑντίπαλοςΤρίποντα (ποσοστό)
Vs Θάντερ2/6 (33.3%)
Vs Νάγκετς1/6 (16.7%)
Vs Ουόριορς2/8 (25%)
Vs Μπουλς2/6 (33%)
Vs Νικς1/9 (11.1%)
Vs Γκρίζλις0/6 (0%)
Vs Μάτζικ1/6 (16/7%)
Vs Θάντερ0/6 (0%)
Σύνολο9/53 (16.9%)
@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα