NBA: Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ο ελκυστικότερος παίκτης για να στηθεί μία ομάδα γύρω του

NBA: Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ο ελκυστικότερος παίκτης για να στηθεί μία ομάδα γύρω του

bet365

Η ερώτηση είναι απλή. Όπως και η απάντηση: Ποιος είναι ο ελκυστικότερος παίκτης για να στηθεί μια ομάδα γύρω του; Η πρώτη απάντηση των διοικούντων τις ομάδες του NBA είναι ο Λούκα Ντόντσιτς. Το ενδιαφέρον, όμως, εστιάζεται στις θέσεις που ακολουθούν.

Εσείς ποιον θα διαλέγατε; Η επιλογή του Λούκα Ντόντσιτς μοιάζει ως φυσιολογική ως απάντηση στο ερώτημα που έκανε η ιστοσελίδα Hoophype σε 17 διοικούντες των ομάδων του ΝΒΑ για την επιλογή ενός παίκτη, προκειμένου να στηθεί μία ομάδα γύρω του.

Αυτή ήταν η απάντηση την περσινή σεζόν, παραμένει η ίδια και φέτος με το απίθανο 98.2% των επιλογών. Μόνο που το ενδιαφέρον της λίστας εστιάζεται μετά το όνομα του Σλοβένου γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς.

Στη 2η θέση βρίσκεται ο Τζέισον Τέιτουμ (πέρσι 2ος) των Μπόστον Σέλτικς με 35.9% και στην 3η ο... αφιονισμένος φέτος Τζα Μοράντ (πέρσι 4ος) με 30.6%.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι ΛεΜέλο Μπολ των Σάρλοτ Χόρνετς (20.6%) και Τρέι Γιανγκ των Ατλάντα Χοκς (20%), με τους δύο τελευταίους να αποτελούν νέες προσθήκες στη λίστα.

Ο Έβαν Μόμπλεϊ, rookie των Κλίβελαντ Καβαλίερς (με 12.9%) πρόλαβε σε μισή σεζόν να προσπεράσει τον απόντα μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν Ζάιον Ουίλιαμσον (10%), ενώ οι άλλοι τρεις που συμπληρώνουν τη δεκάδα είναι οι: Σάι Γκίλγκιους Αλεξάντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (9.4%), Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλς (5.9%) και Μπαμ Αντεμπάγιο των Μαϊάμι Χιτ (5.9%).

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα