Σικάγο Μπουλς: Σε... ημιάγρια κατάσταση ο Ζακ Λαβίν (vids)

Σικάγο Μπουλς: Σε... ημιάγρια κατάσταση ο Ζακ Λαβίν (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Σικάγο Μπουλς: Σε... ημιάγρια κατάσταση ο Ζακ Λαβίν (vids)

bet365

Οι Σικάγο Μπουλς έχουν... ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη ήττα με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην κορυφή της Ανατολής με 26-10 ρεκόρ έχοντας και εννέα νίκες στη σειρά! ΝτεΡόζαν και Λαβίν οδηγούν εκ τους ασφαλούς τους «Ταύρους».

Εκείνος που έχει κλέψει την παράσταση και έχει συγκεντρώσει πάνω του τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι άλλος από τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος διανύει χρονιά... MVP με τα κατορθώματά του ως παίκτης των Σικάγο Μπουλς.

Αν μη τι άλλο η επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι αποδεικνύεται πέρα για πέρα σωστή με τον ίδιο να δικαιώνεται πανηγυρικά! Εκτός του ότι βλέπει την ομάδα του να οδηγεί την κούρσα της Ανατολικής Περιφέρειας (26-10) και να βρίσκεται παράλληλα και στην 3η θέση του ΝΒΑ, πραγματοποιεί μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του έχοντας κατά μέσο όρο 26,5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ.

Βέβαια... δεν παίζει μόνος του. Και δεν θα μπορούσε να φέρει τους «Ταύρους» σε αυτές τις επιδόσεις εάν δεν είχε την αμέριστη συμπαράσταση των συμπαικτών του, ειδικά του Ζακ Λαβίν ο οποίος από τις γιορτινές ημέρες και μετά έχει βάλει τα «καλά» του και έχει πάρει... την μπαγκέτα των Μπουλς. Μια ματιά στα επτά τελευταία παιχνίδια του Σικάγο φτάνει και περισσεύει για να καταλάβει κάποιος την... ημιάγρια κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Συγκεκριμένα μετράει 27,6 πόντους σε αυτό το διάστημα έχοντας 53% στα σουτ εντός παιδιάς, 50% στα τρίποντα, 94% στις βολές, 3,5 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 3,8 εύστοχα τρίποντα σε κάθε ματς. Το κυριότερο όλων; Οι Μπουλς έχουν κάνει το 7/7 σε αυτό το διάστημα και δείχνουν... ασταμάτητοι στην κούρσα της Ανατολής. Φυσικά σε αυτό το σερί ξεχωρίζει η 35άρα του κόντρα στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, όταν και μέτρησε 4/10 δίποντα, 7/12 τρίποντα και 6/6 βολές ενώ ακολούθησαν οι 32 πόντοι στην αναμέτρηση με την Ιντιάνα (7/8δίπ., 5/9τρ., 3/5β.) και οι 30 πόντοι στο ματς με την Ατλάντα (6/14δίπ., 5/8τρ., 3/3β.).

 

NBA Τελευταία Νέα