ΛεΜπρόν: Έγραψε «ξοφλημένος βασιλιάς» στα παπούτσια του (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΛεΜπρόν: Έγραψε «ξοφλημένος βασιλιάς» στα παπούτσια του (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν πρόκειται να το ξεχάσει. Τον ονόμασαν «ξοφλημένο βασιλιά». Και αυτός φροντίζει να το θυμίζει στον εαυτό του σε κάθε πιθανή στιγμή.

Τον αποκάλεσαν «ξοφλημένο βασιλιά». Και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν μπορεί να το λησμονήσει. Σε κάθε πιθανή ευκαιρία μιλάει γι' αυτές τις δύο λέξεις.

Μάλλον είναι το κίνητρο που βρίσκει όποτε θέλει να πάρει δύναμη. Όποτε θέλει να μην σταματήσει να προσπαθεί. Έτσι και αλλιώς, κάθε ενέργειά του στο παρκέ, περνάει από το πιο αυστηρό μικροσκόπιο.

Η ατάκα βγήκε ξανά στην επιφάνεια στο κακό διάστημα των Λος Άντζελες Λέικερς. Και ο Τζέιμς, από τη θέση του σέντερ, δίνει τις δικές του απαντήσεις. Στην αναμέτρηση με τους Ατλάντα Χοκς ο τέσσερις φορές πρωταθλητής φορούσε τα παπούτσια που φέρουν το όνομά του.

Μία ιδιαίτερη έκδοση με την ονομασία Sprite, δοσμένη από τα χρώματα του γνωστού αναψυκτικού. Πάνω στα υποδήματα ο Τζέιμς (όπως συνηθίζουν οι παίκτες του ΝΒΑ) είχε γράψει τα δικά του μηνύματα. Ένα απ' αυτά ανέφερε τη λέξη «ξοφλημένος». Και δίπλα το σκίτσο ενός στέμματος. Σαν αυτό που φοράει ένας βασιλιάς.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: NBA/Getty Images

NBA Τελευταία Νέα