Όταν ο Κόμπι το πήρε προσωπικά και πέτυχε 40 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο (vid)

Όταν ο Κόμπι το πήρε προσωπικά και πέτυχε 40 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Όταν ο Κόμπι το πήρε προσωπικά και πέτυχε 40 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο (vid)

bet365

Πριν από 16 ακριβώς χρόνια ο Κόμπι Μπράιαντ έμελλε να πραγματοποιήσει μια σπάνια εμφάνιση στην καριέρα του, έχοντας πετύχει 40 από τους 50 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Κλίπερς.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έβαζε τα μεγαλύτερα στοιχήματα της καριέρας του μόνο με τον ίδιο του τον... εαυτό.

Σε αυτόν μοίραζε προκλήσεις και από αυτόν περίμενε να τα βγάλει εις πέρας. Όπως ακριβώς πριν από 16 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου 2006 στο «STAPLES Center» ως... φιλοξενούμενος των Λος Άντζελες Κλίπερς. Οι μεν Κλίπερς είχαν ρεκόρ 17-13 ενώ οι Λέικερς 16-16 και λίγο πολύ ήταν δεδομένο ότι θα επικρατούσε ισορροπία μέσα στο παρκέ.

Κάτι που φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν το σκορ ήταν 50-56 υπέρ των «τυπικά» γηπεδούχων. Βέβαια το μάτι όλων είχε «πέσει» πάνω στη στατιστική του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος είχε έως εκείνο το σημείο μόλις 10 πόντους με 2/12 εντός παιδιάς. Υπήρχε περίπτωση να αφήσει τα πάντα στη μοίρα τους ο μεγάλο Κόμπι; Ούτε, καν! Και φάνηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο!

Ο αείμνηστος «Black Mamba» παρουσιάστηκε... άλλος παίκτης στο δεύτερο μισό του αγώνα και πέτυχε άλλους 40 πόντους στην 3η και στην 4η περίοδο! Η επίδοσή του; Μοναδική! Συγκεκριμένα έκλεισε το παιχνίδι έχοντας 50 πόντους με 10/26 δίποντα, 7/15 τρίποντα, 9/10 βολές, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε συνολικά 45:21 λεπτά συμμετοχής!

Δείτε και θυμηθείτε τι είχε κάνει στο παιχνίδι της 7ης Ιανουαριου 2006

 

NBA Τελευταία Νέα