Γκαρνέτ: «Ο Κάρι είναι ο Τζόρνταν της εποχής μας»

Γκαρνέτ: «Ο Κάρι είναι ο Τζόρνταν της εποχής μας»

Γκαρνέτ: «Ο Κάρι είναι ο Τζόρνταν της εποχής μας»

bet365

Ο Κέβιν Γκαρνέτ προχώρησε σε μία διαπίστωση που σηκώνει μπόλικη κουβέντα. Χαρακτήρισε τον Στεφ Κάρι ως τον «Τζόρνταν της εποχής μας».

Η κουβέντα είναι μεγάλη. Και δεν μπορεί να εξαντληθεί σε μερικές αράδες. Ο Κέβιν Γκαρνέτ έπιασε στο (μεγάλο) στόμα του τον Μάικλ Τζόρνταν. Και θέλησε να τον συγκρίνει με τον Στεφ Κάρι. Για την ακρίβεια θέλησε να παρομοιάσει τον Στεφ Κάρι με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Σε μία ατάκα που θα μπορούσε να μην έχει καμία αναφορά στον Κάρι και τον MJ! «Ο Ουίγκινς παίζει με τον Τζόρνταν της εποχής μας», είπε ο Γκαρνέτ, μιλώντας για την εξέλιξη του Άντριου Ουίγκινς.

Και συνέχισε: «Η γνώση που λαμβάνει όχι μόνο από τον Στιβ Κερ και το προπονητικό επιτελείο, αλλά το πιστοποιητικό επιτυχίας που περικλείει τους Ουόριορς, δεν μπορείς να πας εκεί και να είσαι κάτι λιγότερο. Αυτοί είναι πρωταθλητές. Έχουν κερδίσει μαζί. Εχουν δύναμη. Έχουν ζήσει μαζί δυσκολίες. Αυτό του δίνει κίνητρο».

Ο 33χρονος Κάρι στην τρέχουσα σεζόν μετράει 27.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ, ενώ σουτάρει με 39.3% στα τρίποντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα