Αντετοκούνμπο: O Giannis και οι άλλοι κυρίαρχοι σκόρερ ανά θέση στο ΝΒΑ

Αντετοκούνμπο: O Giannis και οι άλλοι κυρίαρχοι σκόρερ ανά θέση στο ΝΒΑ

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος σκόρερ τη φετινή σεζόν στο... ζωγραφιστό! Ποιοι είναι οι άλλοι κυρίαρχοι στις υπόλοιπες θέσεις.

Κάθε θέση έχει και το δικό της σκόρερ! Σε αυτή κοντά στο καλάθι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Μέχρι την 3η Ιανουαρίου, ο Greek Freak είναι ο κορυφαίος σκόρερ στο... ζωγραφιστό και ο μοναδικός παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς στη σχετική λίστα.

Σύμφωνα με τον Kirk Goldesberry, εκτός από τον Giannis - ο οποίος τα ξημερώματα συγκέντρωσε 66.000€, ένα ποσό που θα δώσει η Novibet, με τη βοήθεια του, στη Δράση Αυτισμού «UniquAll - Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "The Giant Heart" - θέση στο... γήπεδο έχουν άλλοι επτά παίκτες. Με τον Στεφ Κάρι, τον Κέβιν Ντουράντ και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να είναι «διπλοθεσίτες».

Ο Κάρι είναι ο κορυφαίος σκόρερ από δύο θέσεις στο τρίποντο, την κορυφή και την αριστερή πλευρά. Ενώ ο KD είναι «βασιλιάς» των διπόντων στη δεξιά πλευρά. Τέλος, ο ΝτεΡόζαν σκοράρει δίχως φρένο από το ύψος των βολών και από την αριστερή γωνία για δύο πόντους.

Ο Άντριου Ουίγκινς, από τη αριστερή γωνία του τρίποντου, συμπληρώνει την κυριαρχία των Ουόριορς, ενώ στην ακριβώς απέναντι πλευρά βρίσκεται ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι ο κορυφαίος σκόρερ στα μακρινά δίποντο στην αριστερή πλευρά, ενώ ο Ντεβόντε Γκρέιαμ είναι ο κορυφαίος σκόρερ στα τρίποντα από τη δεξιά πλευρά.

Σκόρερ ΝΒΑ

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα