Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι»

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι»

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι»

bet365

Οι Μπακς έκλεισαν νικηφόρα το 2021 ξεπερνώντας το εμπόδιο των Μάτζικ στο Ορλάντο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

Το Μιλγουόκι ανέβηκε στο 24-13 στην κατάταξη, φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες στην κανονική περίοδο έπειτα από το 118-136 επί των Μάτζικ στο παιχνίδι όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους του.

Ο Greek Freak ήταν επιβλητικός έχοντας 33 πόντους (6/6 βολές, 12/18 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ στα 31' που έμεινε στο παρκέ.

«Είναι δεδομένο, έχουμε μια γεμάτη ομάδα. Σπουδαίοι τύποι, σπουδαίοι συμπαίκτες, σπουδαίο ταλέντο... Όσο περισσότερο παίζουμε μαζί, τόσο καλύτεροι θα γίνουμε στην πορεία» εξήγησε ο Αντετοκούνμπο έπειτα από το νικηφόρο πέρασμα από το Ορλάντο. Και πρόσθεσε: «Ο ουρανός είναι το όριο για αυτή την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι»!

Φέτος ο Γιάννης μετράει 27.4 πόντους με 53% στο σουτ εντός πεδιάς, 11.4 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ μ.ό. Επίσης, έφτασε τα 18 double - doubles και τα 11 ματς που σημειώνει 30+ πόντους.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα