Ίρβινγκ: «Ευγνώμων που επιστρέφω, έστω και στα εκτός έδρας ματς»

Ίρβινγκ: «Ευγνώμων που επιστρέφω, έστω και στα εκτός έδρας ματς»

Newsroom
Ίρβινγκ: «Ευγνώμων που επιστρέφω, έστω και στα εκτός έδρας ματς»

bet365

Ο Καϊρί Ίρβινγκ παραμένει ανεμβολίαστος ωστόσο τέθηκε στη διάθεση του Στιβ Νας για τους εκτός έδρας αγώνες των Νετς και δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία.

Ο Ίρβινγκ στήριξε με κάθε κόστος την επιλογή του να μην εμβολιαστεί κατά της Covid-19, γνωρίζοντας εξ αρχής πως δεν θα είχε τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε ματς στη Νέα Υόρκη.

Εν τέλει οι Νετς τον έθεσαν εκτός πλάνων για όλους τους αγώνες τους στη regular season. Τη στιγμή μάλιστα που αποφάσισαν να τον ενεργοποιήσουν ξανά, ο Uncle Drew μπήκε στο υγειονομικό πρωτόκολλο του ΝΒΑ για τον κορονοϊό. Πλέον άρχισε προπονήσεις με τους Νετς που έχουν το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Στιβ Νας για τους εκτός έδρας αγώνες.

«Έχασα πολύ χρόνο, περίπου τρεις μήνες. Το κατάλαβα από την πρώτη μου προπόνηση. Χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την προσμονή. Κατάλαβα την απόφασή τους και τη σεβάστηκα. Έπρεπε να μην το αντιμετωπίσω συναισθηματικά. Είδα τα πράγματα από τη δική τους πλευρά, εννοώ από αυτή της ομάδας και των συμπαικτών μου. Ήμουν προετοιμασμένος να υποστώ τις συνέπειες. Ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας συνέχεια, αλλά δεν έγινε έτσι, για κάποιον λόγο. Όμως τώρα είμαι εδώ και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ακόμη κι αν πρόκειται μόνο για τα εκτός έδρας παιχνίδια, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία», τόνισε ο γκαρντ των Νετς.

Και πρόσθεσε: «Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, όπως και όλος ο οργανισμός. Δεν θα πω ψέματα, ήταν δύσκολο για μένα να παρακολουθώ απ' έξω την ομάδα, με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Όλος ο κόσμος νιώθει τις συνέπειες του κορονοϊού. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς».

 

NBA Τελευταία Νέα