NBA: «Ο Κόμπι δεν μιλούσε για δύο εβδομάδες, μετά το trash talking του Τζόρνταν»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
NBA: «Ο Κόμπι δεν μιλούσε για δύο εβδομάδες, μετά το trash talking του Τζόρνταν»

bet365

Η ιστορία είναι αληθινή. Και δείχνει το πείσμα του Κόμπι Μπράιαντ, όταν ο Μάικλ Τζόρνταν αποφάσισε να παίξει με το μυαλό του.

Ακόμη και στην ηλικία των 40, ο Μάικλ Τζόρνταν είχε αυτή την ικανότητα. Να... πειράξει το μυαλό του εκάστοτε αντιπάλου του. Αν και αυτό που επιχείρησε απέναντι στον Κόμπι Μπράιαντ τελικά γύρισε μπούμερανγκ.

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας είχε κέφια. Και σε μία συνέντευξη που παραχώρησε δεν είπε μόνο για την αιτία της αποχώρησης του Τζόρνταν από τους Ουίζαρντς.

Αλλά και μία ιστορία του MJ με τον Κόμπι Μπράιαντ. Βγαλμένη από το 2003. Και την «προσβολή» του Air στον Κόμπι: «Θα φορέσεις τα παπούτσια, αλλά δεν θα μπορέσεις ποτέ να τα γεμίσεις». Είναι κατανοητό αυτό που ήθελε να πει ο Τζόρνταν.

Μόνο που ο Κόμπι το πήρε... προσωπικά. «Εκείνη την εποχή ο Κόμπι δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Για δύο εβδομάδες ο Κόμπι ήταν σαν μουγγός. Δεν μιλούσε στους συμπαίκτες του, σε κανέναν, ήταν τόσο συγκεντρωμένος. Πήγαινε στην προπόνηση και έκανε τα πάντα έντονα. Οι συμπαίκτες του αναρωτιόντουσαν αν ήταν έξαλλος μαζί τους και αν του έκαναν κάτι. Τότε ήταν που ο Φιλ (σ.σ.: Τζάκσον) τους είπε την ατάκα του Τζόρνταν... Και αυτό είναι το ματς που ο Κόμπι έβαλε 55 πόντους», είπε ο Αρίνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα