Νικς - Χοκς 101-87: Ιστορικό triple-double το δώρο του Κέμπα στην ομάδα της Νέας Υόρκης

Σταυρούλα Μουστακάτου
Νικς - Χοκς 101-87: Ιστορικό triple-double το δώρο του Κέμπα στην ομάδα της Νέας Υόρκης

bet365

Οι Νικς αντιμετώπισαν τους Χοκς (101-87) των απουσιών στο Madison Square Garden και...αφέθηκαν στα χέρια του Κέμπα Ουόκερ, ο οποίος έγραψε ιστορία για την ομάδα του πετυχαίνοντας triple-double.

Τι άλλο να ζητήσουν οι Νιου Γιορκ Νικς από την ημέρα των Χριστουγέννων, αφού όχι μόνο επικράτησαν απέναντι στους Χοκς με 101-87, αλλά έγραψαν ακόμη μία σελίδα στην ιστορία τους. Το triple-double με το οποίο ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Κέμ​​​​​​πα Ουόκερ ήταν το πρώτο για παίκτη της ομάδας την συγκεκριμένη ημέρα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παρκέ με 6/6 σουτ και πήραν νωρίς διψήφιο προβάδισμα με 16-3. Οι Χοκς προσπάθησαν να πλησιάσουν στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο οι Νικς δεν το επέτρεψαν με το σκορ του ημιχρόνου να είναι στο +10 (61-51). Με την επιστροφή η διαφορά όλο και ανέβαινε, έφτασε μέχρι και το +21 (89-68) και το ματς έληξε στο 101-87 αναδεικνύοντας νικητές τους παίκτες του Τίμποντο.

Ο Κέμπα Ουόκερ ήταν το πρόσωπο του αγώνα με 10 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ, με τον Ραντλ να προσθέτει 25 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την άλλη, Κόλινς και Ράιτ οδήγησαν επιθετικά τους Χοκς σκοράροντας 20 πόντους ο καθένας.

ψ

δ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα