Μάβερικς- Μπακς 95-102: Πέρασαν από το Ντάλας με Big Three Μίντλετον, Χόλιντεϊ και Κάζινς

Μάβερικς- Μπακς 95-102: Πέρασαν από το Ντάλας με Big Three Μίντλετον, Χόλιντεϊ και Κάζινς

bet365

Ο Κρις Μίντλετον ηγήθηκε επιθετικά στο Ντάλας για τους Μπακς που επικράτησαν με 102-95 στο παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν δίχως τους σούπερ σταρ τους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λούκα Ντόντσιτς που έχουν μπει στο πρωτόκολλο για τον κορονοϊό.

Από τη μια πλευρά, οι Μπακς ταξίδεψαν στο Ντάλας δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, οι Μάβερικς στερήθηκαν τον Λούκα Ντόντσιτς για πρώτη φορά φέτος. Πρόκειται για έναν από τους συνολικά επτά παίκτες των Τεξανών που έχουν μπει στο υγειονομικό πρωτόκολλο της λίγκας για τον κορονοϊό.

Για τους νικητές, ο Κρις Μίντλετον σημείωσε 26 πόντους, ο Τζρου Χόλιντεϊ πρόσθεσε 24 πόντους ενώ ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έκανε season-high με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ για τα «Ελάφια» που ανέβηκαν στο 3-2 δίχως τον Αντετοκούνμπο.

Ο Μίντλετον είχε 8/14 σουτ ωστόσο σημείωσε 8/8 βολές και μοίρασε 7 ασίστ απέναντι στους Μάβερικς που στερήθηκαν επίσης τον Κρίσταπς Πορζίνγκις λόγω τραυματισμού σε δάχτυλο του ποδιού.

Ο Τζέιλεν Μπράνσον σημείωσε 19 πόντους όμως οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές για τους Μάβερικς που έπεσαν στο 15-15 και στο 8-7 εντός έδρας.

Παρεμπιπτόντως, οι Μαβς έχουν γεμίσει το ρόστερ τους με έξι παίκτες με δεκαήμερα συμβόλαια προκειμένου να καλύψουν τα κενά λόγω Covid-19.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-15, 43-41, 74-75, 95-102.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα