Χόλιντεϊ: Η απίθανη 40άρα και τα ρεκόρ καριέρας (vid)

Χόλιντεϊ: Η απίθανη 40άρα και τα ρεκόρ καριέρας (vid)

Νίκος Καρφής
Χόλιντεϊ: Η απίθανη 40άρα και τα ρεκόρ καριέρας (vid)

bet365

Ο Τζρου Χόλιντεϊ ήταν εντυπωσιακός κόντρα στους Πέλικανς με την 40άρα, κάνοντας ρεκόρ καριέρας.

Δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους Πέλικανς οι Μπακς, ωστόσο ο Τζρου Χόλιντεϊ έκλεψε την παράσταση. Ο έμπειρος γκαρντ εκμεταλλεύτηκε την απουσία των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ και Μπόμπι Πόρτις και έκανε ρεκόρ καριέρας με μια εντυπωσιακή 40άρα.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού βρήκε στόχο σε 18 σουτ, κάτι που αποτελεί career high. Eπιπλέον τα 36 σουτ που επιχείρησε στο ματς, είναι επίσης career high. Με τις σημαντικές απουσίες του Μιλγουόκι, η ευθύνη έπεσε στον κορυφαίο περιφερειακό αμυντικό της ομάδας και εκείνος ανταποκρίθηκε στην καλύτερη βραδιά της καριέρας του. Θα έχει και άλλες ευκαιρίες τις επόμενες όσο οι υπόλοιποι απουσιάζουν λόγω πρωτοκόλλου κορονοϊού ή τραυματισμών.

Άλλωστε είναι ο παίκτης που ανέβασε επίπεδο τους Μπακς την περσινή σεζόν, η σημαντικότερη... πινελιά που έβαλαν για να φτάσουν στον τίτλο, όντας άξιος συμπαραστάτης του κυρίαρχου και ηγέτη Γιάννη και του Μίντλετον. Ένα πολυεργαλείο σε άμυνα και επίθεση στα χέρια του Μπουντενχόλζερ και σίγουρα ένας από τους 3-4 καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς της λίγκας.

Απολαύστε τα... όργια του Χόλιντεϊ απέναντι στους Πέλικανς.

@Photo credits: twitter/ bucks

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα