«Σκέψεις στο ΝΒΑ να παίζουν κανονικά οι ασυμπτωματικοί»

Newsroom
«Σκέψεις στο ΝΒΑ να παίζουν κανονικά οι ασυμπτωματικοί»

bet365

Τα συνεχόμενα κρούσματα με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι παίκτες να μπαίνουν στο πρωτόκολλο κορονοϊού φέρεται να έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΝΒΑ να επιτρέπουν τη συμμετοχή των ασυμπτωματικών.

Σύμφωνα με το «The Atletic» έχει αρχίσει να μπαίνει τα για... καλά στο μυαλό των ανθρώπων του ΝΒΑ να ανάψουν το «πράσινο» φως σε παίκτες οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί αλλά είναι εντελώς ασυμπτωματικοί.

Ο λόγος έχει να κάνει με την ραγδαία αύξηση των αθλητών οι οποίοι μπαίνουν στο πρωτόκολλο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πραγματικό... χάος στις ομάδες και να «ξεμένουν» από παίκτες με αποτέλεσμα να υπάρχουν και πολλές αναβολές αγώνων.

«Το ΝΒΑ έχει σκεφτεί να αφήσει τους παίκτες να αγωνιστούν, ακόμα και αν έχουν βρεθεί θετικοί στην Covid-19 αλλά είναι εντελώς ασυμπτωματικοί. Παρόλα αυτά δεν είναι κάτι πουν έχουν αποφασίσει ακόμα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάικ Βορκούνοφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα