Η φοβερή «κλωτσοπατινάδα» Νικς-Νάγκετς με πρωταγωνιστή πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Γιώργος Κούβαρης
Η φοβερή «κλωτσοπατινάδα» Νικς-Νάγκετς με πρωταγωνιστή πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

bet365

Συμπληρώνονται 15 χρόνια από τον μυθικό «καυγά» στο «Madison Square Garden» με... πρωταγωνιστές τον Καρμέλο Άντονι, τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού Μάρντι Κόλινς, όπως επίσης και άλλους οκτώ παίκτες και των δύο ομάδων.

Τι γίνεται στο ΝΒΑ όταν μια ομάδα βρίσκεται στο +20 και απομένουν 1-2 λεπτά για το τέλος;

Ο... άτυπος νόμος του Fair Play στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, επιτάσσει την χρησιμοποίηση όλων εκείνων που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής από την ομάδα που προηγείται στο σκορ. Το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου 2006 στο «Madison Squar Garden» της Νέας Υόρκης, οι Ντένβερ Νάγκετς και δη ο τότε προπονητής Τζορτζ Καρλ, είχε κρατήσει στο παρκέ όλους τους πρωταγωνιστές του αγώνα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν στο + 19 (119-100) στο 1:20 πριν από το τέλος του ματς.

Το γεγονός αυτό είχε εκνευρίσει τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα ο (άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού τη σεζόν 2013-14) Μάρντι Κόλινς να κάνει «σκληρό» φάουλ στον Τζέι Αρ Σμιθ που πήγε να σκοράρει με λέι απ και στη συνέχεια να ακολουθήσει ο... κακός χαμός στο παρκέ! Στον καυγά ενεπλάκησαν 10 παίκτες όπου οι γροθιές και τα σπρωξίματα έδιναν και έπαιρναν! Μεταξύ αυτών και ο Καρμέλο Άντονι ο οποίος γρονθοκόπησε τον Κόλινς, άρπαξε από τον λαιμό τον Ρόμπινσον και ακολούθησε μια κλωτσοπατινάδα που... πέρασε στην ιστορία.

Σίγουρα δεν ήταν σαν το «Malice in the Palace» και δη στον αλήστου μνήμης καυγά μεταξύ των Πέισερςε και των Πίστονς, αλλά ήταν ένας από εκείνους που δεν έχουν ξεχαστεί ύστερα από 15 χρόνια.

Δείτε και θυμηθείτε τι είχε συμβεί τότε

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα