Λέικερς: Ενδιαφέρον για Σίμονς και Τζεράμι Γκραντ

Λέικερς: Ενδιαφέρον για Σίμονς και Τζεράμι Γκραντ

Λέικερς: Ενδιαφέρον για Σίμονς και Τζεράμι Γκραντ

bet365

Οι «λιμνάνθρωποι» φέρεται να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μπεν Σίμονς και Τζεράμι Γκραντ, με την τελευταία να είναι... στον αέρα έπειτα τον τραυματισμό του παίκτη των Πίστονς.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ρίχνουν... ματιές στην αγορά και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο για τον Μπεν Σίμονς, όσο και για τον Τζεράμι Γκραντ.

Ο αστέρας των Σίξερς εξακολουθεί να παραμένει εκτός υποχρεώσεων της ομάδας του και οι «λιμνάθρωποι» βρίσκονται ανάμεσα στους... μνηστήρες που θέλουν να τον αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο έγκυρος δημοσιογράφος, Σαμς Τσαράνια, «Νικς, Λέικερς, Τίμπεργουλβς, Μπλέιζερς, Κινγκς, Πέισερς και Καβαλίερς είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Σίμονς, ανέφεραν πηγές, αν και δεν είναι σαφές πόσο πρόθυμοι είναι πραγματικά στη Φιλαδέλφεια για οποιαδήποτε μετακίνηση».

Όσο για την υπόθεση του Γκραντ, είπε: «Ο Τζεράμι Γκραντ είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες σε μια πιθανή ανταλλαγή, με τους Λέικερς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς να είναι μεταξύ των ομάδων που κυνηγούν τον φόργουορντ των Πίστονς».

Παρόλα αυτά, ο παίκτης των Πίστονς τραυματίστηκε στον δεξιό αντίχειρα στο παιχνίδι με τους Πέλικανς και θα χάσει τον επόμενο 1.5 μήνα., γεγονός που μπορεί να «παγώσει» τις οποιεσδήποτε συζητήσεις με κάποια άλλη ομάδα.

 

NBA Τελευταία Νέα