Λεμπρόν Τζέιμς: Η επιστροφή του «βασιλιά» (vids)

Λεμπρόν Τζέιμς: Η επιστροφή του «βασιλιά» (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Λεμπρόν Τζέιμς: Η επιστροφή του «βασιλιά» (vids)

bet365

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ετοιμάζεται να κλείσει 38 χρόνια ζωής στα τέλη Δεκεμβρίου ωστόσο όσο προχωράει η σεζόν ολοένα και ανεβάζει στροφές έχοντας στα πέντε τελευταία ματς 31 πόντους κατά μέσο όρο!

Όπως φαίνεται ο Λεμπρόν έχει «ζεστάνει» για τα καλά τις μηχανές του και «πατάει» σιγά-σιγά το πόδι του στο γκάζι...

Αν και οι Λέικερς δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν με αποτέλεσμα να βρίσκονται οριακά στην 6η θέση των playoffs ύστερα από τα 25 πρώτα ματς, εκείνος -όπως φαίνεται τις τελευταίες εβδομάδες- ετοιμάζεται για την... τελευταία πράξη της δικής του τριλογίας από τον «άρχοντα των δαχτυλιδιών» καθώς η «επιστροφή του βασιλιά» είναι κάτι παραπάνω από εμφατική μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Και όσο ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι καλά, νιώθει καλά και βγάζει αυτήν την ενέργεια και αυτήν την ηγετική παρουσία, τότε ο Φρανκ Βόγκελ και ο οργανισμός των Λέικερς θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Άλλωστε αυτό ακριβώς μαρτυρούν οι αριθμοί. Ο «βασιλιάς» φροντίζει να υπενθυμίσει σε όλους ότι η ηλικία είναι απλά ένας... αριθμός, καθώς ακόμα και στα 38 του (σχεδόν) χρόνια, μπορεί και βάζει τα γυαλιά σε όλο το ΝΒΑ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει κατά μέσο όρο 31 πόντους, 7,4 ασίστ και 6,4 πόντους, σουτάροντας με 50,4% εντός παιδιάς, έχοντας 33% στα τρίποντα και 77% στις βολές. Οι Λέικερς μέτρησαν σε αυτό το διάστημα 3-2 νίκες ωστόσο αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία για τους Λέικερς είναι η ανοδική πορεία που παρουσιάζει ο ηγέτης τους.

Και όλα αυτά αν αναλογιστεί κάποιος ότι έπρεπε να μείνει και μερικές ημέρες εκτός λόγω του ότι έπρεπε να μπει στο πρωτόκολλο του κορονοϊού χωρίς ωστόσο να έχει νοσήσει. Αποκορύφωμα της εξαιρετικής κατάστασης που βρίσκεται ήταν οι 39 πόντοι που σημείωσε κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, ενώ στη συνέχεια μέτρησε 30 πόντους στην ήττα των Λέικερς από τους Κινγκς στην 3η παράταση, άλλους 33 πόντους απέναντι στους Πίστονς, στη συνέχεια έμεινε στους 23 πόντους με αποτέλεσμα οι Λέικερς να γνωρίσουν την ήττα από τους Κλίπερς ενώ τα ξημερώματα πρόσθεσε την 30άρα στο ντέρμπι με τους Σέλτικς.

Δείτε και θυμηθείτε τα κατορθώματα του Λεμπρόν στα πέντε τελευταία παιχνίδια

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα