O Μπάρκλεϊ έστειλε τους Λέικερς στο... play in, ο Σακίλ έχρισε πρωταθλητές τους Ουόριορς (vid)

Γιώργος Κούβαρης
O Μπάρκλεϊ έστειλε τους Λέικερς στο... play in, ο Σακίλ έχρισε πρωταθλητές τους Ουόριορς (vid)

bet365

Το πάνελ του ΤΝΤ κλήθηκε να κάνει.... παρακινδυνευμένες και ρισκαδόρικες προβλέψεις όσον αφορά τη φετινή σεζόν, με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να είναι αρκετά αυστηρός με τους Λος Άντζελες Λέικερς!

Συγκεκριμένα ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ το 1993 υποστήριξε στις (λεγόμενες) «Bold Predictions» (σ.σ. δηλαδή οι προβλέψεις εκείνες που περιέχουν μπόλικη δόση ρίσκου) ότι οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν πρόκειται να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα της Δύσης και ότι θα αναγκαστούν να δώσουν ματς για το «play in tournament» προκειμένου να βρεθούν στα playoffs. Και το καλύτερο όλων; Είπε με στόμφο ότι οι Λέικερς δεν πρόκειται, σε κανένα σημείο της σεζόν, να κάνουν έξι νίκες στη σειρά!

Επιπλέον ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους Κλίβελαντ Καβαλίερς λέγοντας ότι θα μπουν στα playoffs, ενώ την αντίστοιχη ψήφο έδωσε ο Σακίλ Ο' Νιλ στους Σακραμέντο Κινγκς. Μάλιστα ο «Σακ» έχρισε πρωταθλητές τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ενώ υποστήριξε ότι ο Στεφ Κάρι θα είναι ο MVP της φετινής χρονιάς. Εσείς τι λέτε ; Συμφωνείτε μαζί τους;

 

NBA Τελευταία Νέα