Λέικερς-Σέλτικς 117-102: Η «big three» έκανε τη διαφορά στο «classico» του ΝΒΑ

Γιώργος Κούβαρης
Λέικερς-Σέλτικς 117-102: Η «big three» έκανε τη διαφορά στο «classico» του ΝΒΑ

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν οι μεγάλοι νικητές στο... αιώνιο ντέρμπι του ΝΒΑ κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς κερδίζοντας με 117-102.

Όταν η «big three» των Λέικερς βρεθεί ταυτόχρονα σε καλή βραδιά, είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε άλλη ομάδα του ΝΒΑ να τα... βάλει μαζί τους. Όπως ακριβώς συνέβη και στην αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς, όπου έκαναν τη διαφορά ειδικά στην 4η περίοδο, όταν και πήραν διαφορά 20 πόντων (99-79).

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε για 4η φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια του 30+ πόντους καθώς τελείωσε το ματς με 30άρα έχοντας 11/14 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 36 λεπτά. Εξαιρετικό ματς και από τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, ειδικά τη στιγμή που οι Λέικερς «έχτισαν» την διαφορά στο σκορ, έχοντας από τη πλευρά του 24 πόντους με 9/16 εντός παιδιάς και 11 ασίστ. Τέλος ο Άντονι Ντέιβις έβαλε την... δική του πινελιά με 17 πόντους και 16 ριμπάουντ!

Πλέον, τόσο οι Λέικερς όσο και οι Σέλτικς έχουν 13-12 ρεκόρ, με τους «Λιμνανθρώπους» να βρίσκονται στην 6η θέση της Δύσης και την ομάδα της Βοστόνης στην 8η θέση της Ανατολή αντίστοιχα μαζί με Χοκς και Καβαλίερς. Για λογαριασμό των Σέλτικς ο Τζέισον Τέιτουμ πέτυχε 34 πόντους με 5/7 τρίποντα και 8 ριμπάουντ, ενώ ο... αμέσως επόμενος που διακρίθηκε ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς με άλλους 13 πόντους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα