Λίλαρντ για Γκόραν Ντράγκιτς: «Με... σκότωνε την πρώτη μου χρονιά στο ΝΒΑ»

Λίλαρντ για Γκόραν Ντράγκιτς: «Με... σκότωνε την πρώτη μου χρονιά στο ΝΒΑ»

Λίλαρντ για Γκόραν Ντράγκιτς: «Με... σκότωνε την πρώτη μου χρονιά στο ΝΒΑ»

bet365

Ο άσσος των Μπλέιζερς μίλησε για την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ και τα προβλήματα που αντιμετώπισε απέναντι στον Ντράγκιτς που τον έκανε να νιώθει... χαμένος.

O... Dame-Time είναι γνωστός για το μπασκετικό του θράσος. Σε κάθε clutch κατάσταση βρίσκεται ανάμεσα στους... βασικούς υπόπτους. Ωστόσο, όλοι έχουν έναν «δάσκαλο» και για τον Λίλαρντ φαίνεται πως ήταν ο Γκόραν Ντράγκιτς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων.

Συγκεκριμένα, εκείνος είπε: «Θα έλεγα ότι η στιγμή του "καλώς ήρθες στο ΝΒΑ" ήταν στην rookie σεζόν μου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Παίζαμε στο Φοίνιξ και ο Γκόραν Ντράγκιτς ήταν ο βασικός πόιντ γκαρντ των Σανς... Προφανώς, ήξερα τον Γκόραν, τον είχα δει να παίζει πολλές φορές, αλλά δεν τον είχα δει ποτέ σαν να ήταν ο Κρις Πολ ή ο Ντέρικ Ρόουζ, ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ εκείνη την εποχή. Έτσι, δεν ήξερα πώς θα ήταν να παίξω εναντίον του».

Ενώ, στη συνέχεια ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς εξήγησε γιατί έκανε λάθος: «Όταν βγήκα εκεί έξω, έγιναν pick and rolls, έφτιαχνε τρίποντα, έμπαινε στη ρακέτα, με σκότωνε...Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωσα χαμένος εκεί έξω. Ήταν απλά πολλά για να τα χειριστώ».

Οι αναμνήσεις του Λίλαρντ σίγουρα δεν είναι οι πιο ευχάριστες όσον αφορά τον Ντράγκιτς, ο οποίος κέρδισε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της χρονιάς στο Φοίνιξ το 2014 και παίζει με τους Τορόντο Ράπτορς τη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή είναι μακριά από την ομάδα για να αντιμετωπίσει κάποια οικογενειακά ζητήματα.

 

NBA Τελευταία Νέα