Μπακς: Ξεκίνησε προπονήσεις ο Κάζινς

Μπακς: Ξεκίνησε προπονήσεις ο Κάζινς

Μπακς: Ξεκίνησε προπονήσεις ο Κάζινς

bet365

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς (2.08μ.) ξεκίνησε προπονήσεις με τους Μιλγουόκι Μπακς, μετά την επίσημη ανακοίνωση του deal των δύο πλευρών. Two-way συμβόλαιο υπέγραψε ο Τζαβόντε Γκριν.

Ο 31χρονος σέντερ αφού ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο βετεράνος ψηλός τέθηκε στην διάθεση του κόουτς Μάικ Μπαντενχόλζερ και θα είναι πλέον στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κάζινς ήταν χωρίς ομάδα από το φινάλε της περασμένης σεζόν - τελευταίος του σταθμός οι Κλίπερς - και μένει να φανεί ποιο είναι το επίπεδο της αγωνιστικής του ετοιμότητας.

Two-way συμβόλαιο σε Τζαβόντε Σμαρτ

Παράλληλα, οι Μπακς ανακοίνωσαν πως υπέγραψαν two-way συμβόλαιο με τον Τζαβόντε Σμαρτ. Πρόκειται για έναν 22χρονο point-guard με ύψος 1.93 μέτρα, ο οποίος ήταν undrafted κι αγωνιζόταν στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα με τους Sioux Falls Skyforce.

Σε πέντε παιχνίδια της G League μέτρησε κατά μέσο όρο 22 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ ανά περίπου 36 λεπτά συμμετοχής, ενώ θα φορά τη φανέλα με το «6».

@Photo credits: Milwaukee Bucks Twitter
 

NBA Τελευταία Νέα