Χιτ-Νάγκετς 111-120: Επέστρεψε ο Γιόκιτς, επέστρεψε και το Ντένβερ στις νίκες (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Χιτ-Νάγκετς 111-120: Επέστρεψε ο Γιόκιτς, επέστρεψε και το Ντένβερ στις νίκες (vid)

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς επέστρεψε στην ενεργό δράση ύστερα από τέσσερα ματς και μαζί του... επέστρεψαν και οι Νάγκετς στις νίκες καθώς επικράτησαν μέσα στο Μαϊάμι των Χιτ με 120-111.

Αν μη τι άλλο το ματς στη Φλόριντα είχε την... δική του ιδιομορφία πριν από το τζάμπολ. Και φυσικά είχε να κάνει με την επίσκεψη των αδερφών Γιόκιτς στο Μαϊάμι, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ντένβερ όπου είχε γίνει ο... κακός χαμός με τον Σέρβο σέντερ και τους παίκτες των Χιτ.

Μάλιστα πρόσφατα ο Γιουντόνις Χάσλεμ είχε... προειδοποιήσει τα αδέρφια του Γιόκιτς να μην πάνε στο Μαϊάμι γιατί ήταν «η πόλη του» όπως είπε χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά ο Νεμάνια και ο Στράχινια πήγαν κανονικά στην Φλόριντα, παρακολούθησαν το ματς, δεν έγινε απολύτως τίποτα και οι Νάγκετς κατάφεραν να αποδράσουν με τη νίκη επιστρέφοντας στα καλά αποτελέσματα ύστερα από 6 σερί ήττες.

Φυσικά αυτό το οφείλουν στον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος με τη σειρά του επέστρεψε στην ενεργό δράση ύστερα από έναν τραυματισμό που τον είχε κρατήσει για τέσσερα ματς εκτός. Κι όχι μόνο επέστρεψε αλλά έβαλε και την υπογραφή του στο «διπλό» του Ντένβερ έχοντας 24 πόντους (8/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/6 βολές), 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος σε 33 λεπτά.

Ο Άαρον Γκόρντον πρόσθεσε άλλους 20 πόντους με 6/11 εντός παιδιάς, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλή ήταν και η δουλειά που έκανε ο Μπόουνς Χάιλαντ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και έφερε... απρόσμενα 19 πόντους με 5/8 τρίποντα.

Για λογαριασμό των Μαϊάμι Χιτ οι οποίοι γνώρισαν μόλις την 2η εντός έδρας ήττα τους σε 8 ματς, ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ακολούθησαν οι Στρους (19π.), Μάρτιν (18π.) και Λόουρι (17π., 14ασ.) Εκτός έμειναν οι Τζίμι Μπάτλερ και Τάιλερ Χίροου λόγω τραυματισμών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα