Μιλγουόκι Μπακς: Αήττητη με 8/8 η «big three» των πρωταθλητών

Μιλγουόκι Μπακς: Αήττητη με 8/8 η «big three» των πρωταθλητών

Γιώργος Κούβαρης
Μιλγουόκι Μπακς: Αήττητη με 8/8 η «big three» των πρωταθλητών

bet365

Mόλις σε οκτώ από τα 21 παιχνίδια της σεζόν έπαιξαν ταυτόχρονα οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον και Τζρου Χόλιντεϊ, με αποτέλεσμα οι Μπακς να κάνουν το... 8/8.

Θα μπορούσε κάλλιστα να πει κάποιος ότι το ρεκόρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι... πλασματικό. Κι όχι. Δεν είναι υπερβολή.

Οι πρωταθλητές βρίσκονται στην 4η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας έχοντας 13-8 ωστόσο δεν ανταποκρίνεται στο 100% των πραγματικών δυνατοτήτων τους. Και θα σας εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε. Σε σχέση με την ομάδα που «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του ΝΒΑ, υπήρχαν πολλές απουσίες στο ξεκίνημα της σεζόν (σ.σ. και εξακολουθούν να υπάρχουν από τη στιγμή που δεν έχει επιστρέψει ακόμα ο Μπρουκ Λόπεζ) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει «χημεία» αλλά και να μην παίξουν ταυτόχρονα μαζί οι παίκτες που συνέβαλαν ώστε να πανηγυρίσει το Μιλγουόκι το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Από τα 21 ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ναι μεν έχει αγωνιστεί στα 20 από αυτά (σ.σ. δεν είχε παίξει μόνο κόντρα στους Σέλτικς στη Βοστόνη) ωστόσο ο Κρις Μίντλετον έχει χάσει οκτώ, ενώ σε άλλα έξι έμεινε εκτός και ο Τζρου Χόλιντεϊ. Και οι τρεις μαζί έχουν παίξει ταυτόχρονα σε μόλις 8 από τα 21 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι σήμερα οι Μπακς. Και το καλύτερο όλων; Το Μιλγουόκι δεν έχει ηττηθεί ούτε σ' ένα από αυτά, μετρώντας ρεκόρ 8-0! Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα στατιστικό το οποίο δικαιολογεί την «κοιλιά» που είχαν κάνει οι Μπακς στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Τα «Ελάφια» μετρούν επτά σερί νίκες το τελευταίο 10ήμερο και οι έξι από αυτές ήταν με την «big three» παρούσα! Κάτι που δικαιολογεί το μεγάλο come back της ομάδας, η οποία αγωνίστηκε πλήρης στην πρεμιέρα με τους Νετς (σ.σ. όπου έδωσε το «παρών» και ο Μπρουκ Λόπεζ) αλλά και στο 3ο παιχνίδι με τους Σπερς στο Σαν Αντόνιο. Μέχρι στιγμής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετράει κατά μέσο όρο 27,1 πόντους, 11,7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Κρις Μίντλετον έχει 17,1 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ άλλους 14,2 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 5,6 τελικές πάσες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα