Ντέιβις: Διανυέι τραγική σεζόν στα ποσοστά ευστοχίας

Ντέιβις: Διανυέι τραγική σεζόν στα ποσοστά ευστοχίας

Νίκος Καρφής
Ντέιβις: Διανυέι τραγική σεζόν στα ποσοστά ευστοχίας

bet365

O Άντονι Ντέιβις δυσκολεύεται πολύ και τα έχει... σπάσει μέχρι στιγμής για τους Λέικερς.

Ο Unibrow δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν στα ειδικά ποσοστά ευστοχίας και δεν θα ήταν υπερβολή πως κάνει τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της λίγκας σε συγκεκριμένους δείκτες. Μπορεί να έχει 24.2 πόντους και 51% εντός πεδιάς, ωστόσο αν εμβαθύνουμε λίγο η κατάσταση είναι τραγική.

Ο Άντονι Ντέιβις έχει 16.7% τρίποντο, το οποίο είναι το χειρότερο στην ιστορία της λίγκας για παίκτης με 2+ προσπάθειες ανά ματς και 20+ παιχνίδια στο παρκέ. Μετρά 38.3% midrange δηλαδή το χειρότερο ποσοστό φέτος για παίκτη με 100+ προσπάθειες. Και τέλος έχει 33.1% στα jumpshots, το οποίο επίσης είναι το χειρότερο για φέτος σε παίκτες με 150+ προσπάθειες.

Η θέση των Λέικερς σίγουρα έχει να κάνει και με την κατάσταση που βρίσκεται ο Άντονι Ντέιβις, ο οποίος θα πρέπει να ανέβει σύντομα για να μην τελειώσει η σεζόν των λιμνάνθρωπων άδοξα και νωρίς.

@Photo credits: twitter/ lakers

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα