Κλέι Τόμπσον: Έμεινε στον πάγκο 30 λεπτά και έβαλε τα κλάματα (vid)

Κλέι Τόμπσον: Έμεινε στον πάγκο 30 λεπτά και έβαλε τα κλάματα (vid)

Κλέι Τόμπσον: Έμεινε στον πάγκο 30 λεπτά και έβαλε τα κλάματα (vid)

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον θέλει να παίξει ξανά μπάσκετ. Μετά τη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έμεινε στον πάγκο της ομάδας για περισσότερη από μισή ώρα!

Τα συναισθήματα τον «έπνιξαν». Οι μέρες, οι ώρες, τα λεπτά που έμεινε μακριά από το παρκέ δεν μπορούν να μετρηθούν. Ο Κλέι Τόμπσον τα μετράει στην ψυχή του. Στην αρχή ήταν άδεια. Όπως και ο ίδιος, χωρίς να παίζει μπάσκετ.

Όσο κυλούσε ο καιρός, «γέμιζε». Και «γέμιζε». Και τώρα που πλησιάζει η επιστροφή του, κάποια στιγμή την εβδομάδα των Χριστουγέννων, ο Κλέι... ξεχειλίζει.

Μετά τη νέα νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αυτή τη φορά κόντρα στους Τρέιλ Μπλέιζερς, ο Τόμπσον έμεινε, αποσβολωμένος, στον πάγκο της ομάδας.

Οι συμπαίκτες του είχαν πάει στα αποδυτήρια. Και το «σπίτι» των Ουόριορς είχε σχεδόν αδειάσει. Και αυτός ήταν εκεί. Όταν δεν άντεξε παραπάνω, έβαλε μία πετσέτα στο πρόσωπό του. Και «άδειασε» τα συναισθήματά του.

Όσοι είχαν μείνει στην εξέδρα, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Και λίγο αργότερα άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

Λίγη ώρα αργότερα, και με τη συνοδεία του Στιβ Κερ, του Στεφ Κάρι και του Ντρέιμοντ Γκριν, αποχώρησε. Με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του να του μιλούν.

«Τα καλά νέα είναι ότι πλησιάζει στην επιστροφή του. Αλλά δεν μπορεί να μην σκέφτεται όλα όσα έχει χάσει τα δύο τελευταία χρόνια, μόνο σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ανθρώπινο, αυτό που θέλω να πω είναι πως είναι ευάλωτος, είναι συναισθηματικός», εξήγησε ο Στιβ Κερ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα