Xιτ: Πάντα θα έχουν τις καλύτερες φανέλες στο ΝΒΑ

Xιτ: Πάντα θα έχουν τις καλύτερες φανέλες στο ΝΒΑ

Νίκος Καρφής
Xιτ: Πάντα θα έχουν τις καλύτερες φανέλες στο ΝΒΑ

bet365

Οι Χιτ συνεχίζουν να βγάζουν υπέροχες φανέλες και το Gazzetta στέκεται στην ομάδα που το έχει πάει σε... άλλο επίπεδο στον συγκεκριμένο τομέα εδώ και πολλά χρόνια.

Μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία της Ανατολής στο ΝΒΑ είναι οι Χιτ, οι οποίοι από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν κατακτήσει 3 τίτλους και έχουν φτάσει άλλες τέσσερις φορές σε τελικούς.

Μια ομάδα που φόρεσε δαχτυλίδι το 2006 με τα.... όργια Ουέιντ, έκανε το back to back με την Big-Three ΛεΜπρόν-Ουέιντ-Μπος, ενώ το 2020 λίγο έλειψε να τρελάνει τον κόσμο, όταν και έφτασε μέχρι τους τελικούς στη φούσκα, χάνοντας από τους Λέικερς.

Το Μαϊάμι είναι περήφανο για την ομάδα του, για την κουλτούρα, για ότι έχει δημιουργήσει ο Godfather, Πάτ Ράιλι, όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά σίγουρα θα πρέπει να αισθάνεται περήφανο και για τις υπέροχες φανέλες που βγάζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Το Gazzetta στέκεται στις κορυφαίες εμφανίσεις που έχουν φορέσει οι Χιτ, οι οποίοι διεκδικούν άνετα τον τίτλο της ομάδας με τις πιο ωραίες και στυλάτες φανέλες στην ιστορία του ΝΒΑ.

Miami Ηeat Vice (2019-20)

Πάμε στην κορυφαία φανέλα των τελευταίων 10 ετών για τους Χιτ, την περίφημη Miami Vice της σεζόν 2019-20 που βγήκε σε μαύρη, ροζ, λευκό με ροζ λεπτομέρεια και ένα υπέροχο μπλε με άσπρη και ροζ λεπτομέρεια. Από τις πιο στυλάτες φανέλες όλων των εποχών

Miami Heat Vice (2020-21)

ι

H περσινή των Χιτ ήταν πολύ ιδιαίτερη και σε αρκετό κόσμο άρεσε πολύ. Ένα όμορφο μπλε παρέα με το ροζ δημιούργησαν ένα σπάνιο συνδυασμό για φανέλα ΝΒΑ που χτυπούσε έντονα στο μάτι και λάτρεψαν οι φίλαθλοι των Χιτ. Το τόλμησαν και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

White Hot (2012-13)

i

Η πρωταθληματική φανέλα. Η αξεπέραστη ολόλευκη που φόρεσαν το 2012-13 όταν και έκαναν το back to back. Πολύ όμορφη φανέλα, με την απλότητα να την χαρακτηρίζει. Χωρίς πολλές φανφάρες οι Χιτ έκλεψαν και πάλι την παράσταση.

Christmas Jerseys 2013 και 2014

θ

ο

Ακόμα και τα Χριστούγεννα, το Μαϊάμι τα έσπαγε με τις φανέλες του. Ειδικά το 2013 και το 2014 ήταν εξαιρετικές. Το 2013 με την φλόγα των Heat να δεσπόζει και το 2014 να ξεχωρίζει το κόκκινο με την άπρη λεπτομέρεια. Καλή απόπειρα να τραβήξεις κόσμο και να πουλήσεις φανέλες στις γιορτές.

Oι κλασικές της σεζόν 1998-99

ι

Από τις πιο κλασικές φανέλες, αυτές που φωνάζουν Χιτ είναι και εκείνες της σεζόν 1998-99. Φυσικά τις φόρεσε ο Χάρνταγουεϊ, ο Μούρνινγκ και ο Γκλεν Ράις. Βγήκαν σε κόκκινο, σε λευκό και σε μάυρο. Εντυπωσιακές για την εποχή τους, δεν θα τις ξεχάσει ποτέ ο κόσμος.

Floridian Way

θ

Εδώ ίσως οι περισσότεροι μπορεί να διαφημίσουν. Γούστα είναι αυτά. Πάντως και η φανελα «Floridian Way» που λάνσαραν σε αρκετές περιπτώσεις τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν μοναδική στο είδος της. Η ρίγα ήταν σήμα-κατατεθέν των Χιτ. Τη φόρεσε στα 2000s ο Σακίλ με τον Ουέιντ και στα 2010 ο ΛεΜπρόν, ο Ουέιντ και ο Μπος. Συνδυάστηκε με πρωταθλήματα.

Η φετινή είναι υπέροχη

ι

φ

Πάμε και στην φετινή. Θα κλείσουμε με αυτή, καθώς και εδώ έδειξαν τη διορατικότητα τους, την καλλιτεχνική τους φλέβα. Μαύρη λοιπόν με λεπτομέρειες κίτρινες, μπλε, ροζ, κόκκινες στα γράμματα της φανέλας. Υπέροχη, εντυπωσιακή. Το σίγουρο είναι πως πάντα οι Χιτ θα βγάζουν απίθανες φανέλες.

 

NBA Τελευταία Νέα