Ο Πορζίνγκις διανύει τις καλύτερες βραδιές της καριέρας του (vids)

Ο Πορζίνγκις διανύει τις καλύτερες βραδιές της καριέρας του (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Ο Πορζίνγκις διανύει τις καλύτερες βραδιές της καριέρας του (vids)

bet365

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έχει βάλει το πόδι στο γκάζι και πραγματοποιεί τις πιο σταθερές εμφανίσεις της καριέρας του με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς.

Αν ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ο «Μπάτμαν» των Ντάλας Μάβερικς, τότε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις είναι ο «Ρόμπιν» και μάλιστα... κλέβοντας αρκετές φορές τη δόξα του Σλοβένου.

Όπως για παράδειγμα στο τελευταίο ματς των Μαβς στο Λος Άντζελες κόντρα στους Κλίπερς. Η ομάδα του Ντάλας επικράτησε στην παράταση με 112-104 και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ήταν εκείνος που έλαμψε με την παρουσία του έχοντας 30 πόντους με 7/11 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 10/10 βολές και 7 ριμπάουντ.

Ουσιαστικά ήταν το... επιστέγασμα της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται καθώς αυτό ήταν το 7ο σερί παιχνίδι που πέτυχε 20 ή περισσότερους πόντους σ' ένα ματς. Και δεν ήταν καθόλου... τυχαίο καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του καταφέρνει ένα τέτοιο σερί το οποίο ξεκίνησε στις 10/11 από το Σικάγο.

Συγκεκριμένα ο Λετονός έχει μετρήσει κατά σειρά 22 πόντους κόντρα στους Μπουλς, 32 πόντους στο Σαν Αντόνιο, 29 πόντους με αντίπαλο το Ντένβερ, στα δύο σερί παιχνίδια με τους Σανς είχε 21 και 23 πόντους, ενώ αντίστοιχα στα δύο συνεχόμενα ματς με τους Κλίπερς μέτρησε 25 και 30 πόντους. Δηλαδή από τα επτά σερί ματς των 20+ πόντων, τα έξι ήταν μακριά από το Ντάλας.

Τη φετινή σεζόν ήταν μόνο μία φορά μονοψήφιος (9π., κόντρα στο Χιούστον στις 26/10) ενώ κατά μέσο όρο έχει 21,1 πόντους και 8,2 ριμπάουντ. Αν μη τι άλλο διανύει μερικές από τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα