Μπλέιζερς-Νάγκετς 119-100: ΜακΚόλουμ και Λίλαρντ on fire και 4η σερί νίκη για Πόρτλαντ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μπλέιζερς-Νάγκετς 119-100: ΜακΚόλουμ και Λίλαρντ on fire και 4η σερί νίκη για Πόρτλαντ (vid)

bet365

Με τους Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και Ντέιμιαν Λίλαρντ να σημειώνουν σχεδόν τους... μισούς πόντους των Μπλέιζερς, το Πόρτλαντ επικράτησε του Ντένβερ με 119-100 και συνέχισε το νικηφόρο του σερί.

Σε φόρμα βρίσκεται η ομάδα του Όρεγκον καθώς βαδίζει από νίκη σε νίκη με αποτέλεσμα να φτάσει στο 10-8 και παράλληλα στο 9-1 ρεκόρ στην έδρα της!

Αυτή τη φορά κατάφερε να μετατρέψει το (υποτιθέμενο) ντέρμπι με τους Ντένβερ Νάγκετς σε μια... χαλαρή επικράτηση καθώς είχε το πάνω χέρι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Φυσικά αυτό το οφείλει στους δύο σούπερ σταρ, τον Σι Τζέι Μάκ Κόλουμ και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, οι οποίοι πέτυχαν τους 57 από τους 119 πόντους!

Συγκεκριμένα ο ΜακΚόλουμ σημείωσε 32 πόντους έχοντας 8/10 δίποντα, 5/9 τρίποντα και 1/3 βολές, ενώ ο Λίλαρντ πρόσθεσε άλλους 25 πόντους με 4/5 δίποντα, 5/8 τρίποντα και 2/2 βολές! Από τη στιγμή που βρέθηκαν σε τόσο «καυτή βραδιά» ήταν πολύ δύσκολο για τους Νάγκετς (9-9) να τους κοντράρουν. Πολλω δε μάλλον από τη στιγμή που έπαιζαν και χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς.

Καλύτερος για το Ντένβερ ήταν ο Τζεφ Γκριν με 24 πόντους, ενώ άλλους 16 πόντους πέτυχε ο Μόντε Μόρις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα