Το απόλυτο 1-on-1: Γιάννης εναντίον Τσάμπερλεϊν! (vid)

Το απόλυτο 1-on-1: Γιάννης εναντίον Τσάμπερλεϊν! (vid)

Το απόλυτο 1-on-1: Γιάννης εναντίον Τσάμπερλεϊν! (vid)

bet365

Από τη μια, ο παίκτης που δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του. Επιβλητικός, αληθινός γίγαντας... Από την άλλη, ο Greek Freak. Το παιδί από τα Σεπόλια που κατέκτησε την κορυφή στο ΝΒΑ. Ουίλτ Τσάμπερλεϊν εναντίον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «The Portal» του Bleacher Report.

Ο Τσάμπερλεϊν είναι αυτός που μαζί με τον Μπιλ Ράσελ άνοιξαν τον δρόμο για τους μεγάλους, επιβλητικούς σέντερ στο ΝΒΑ. Το πρότυπο της θέσης «5» ορίστηκε (και) από αυτόν. Οι κινήσεις του, η επαφή με το καλάθι, όλα, δήλωναν τη μία και μοναδική πρόθεση, αυτή της επιβολής στον άλλο, της υποταγής του αντιπάλου. Αν θέλετε και αποδείξεις, νούμερα δηλαδή, ε, διαβάστε τα γνωστά και ιστορικά: 100 πόντοι σε ένα παιχνίδι, ο υψηλότερος μέσος όρος πόντων σε μια σεζόν (50.4) και τα περισσότερα ριμπάουντ, διαχρονικά, με 23.924.

Απέναντί του... βρήκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τον back-to-back MVP στο ΝΒΑ, πρωταθλητή με τους Μπακς και MVP των NBA Finals 2021 στη σειρά με τους Φοίνιξ Σανς. Τον παίκτη που έχει υπογράψει το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ. Ένα παιδί που βρέθηκε από την Α2 και τον Φιλαθλητικό, στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο ως franchise player που άλλαξε το status μιας πόλης και ενός οργανισμού. Το Bleacher Report προσομοίωσε το απόλυτο 1-on-1 στο δεύτερο επεισόδιο του «The Portal».

Έπειτα, λοιπόν από το «Κέβιν Ντουράντ vs Λάρι Μπερντ», η γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα παρουσίασε το «Ουίλτ Τσάμπερλεϊν vs Γιάννης Αντετοκούνμπο» στο prime τους, κυκλοφορώντας το promo video στα social media και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα