Λέικερς-Χόρνετς 126-123: Ματσάρα με... Καρμέλο από τα παλιά (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Λέικερς-Χόρνετς 126-123: Ματσάρα με... Καρμέλο από τα παλιά (vid)

bet365

Σε μια πραγματική... ματσάρα που κρίθηκε στην παράταση, οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν των Σάρλοτ Χόρνετς με 126-123 χάρη στους Καρμέλο Άντονι και Άντονι Ντέιβις.

Τι... και αν έλειπε ο Λεμπρόν Τζέιμς λόγω του τραυματισμού του. Υπήρχε ο Καρμέλο Άντονι να θυμηθεί τα... νιάτα του και να βάλει διάπλατη την υπογραφή του στο παιχνίδι των Λέικερς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς!

Ο «Μέλο» ήταν «όλα τα λεφτά» για τους «Λιμνανθρώπους» έχοντας 29 πόντους με 7/10 τρίποντα! Αποτέλεσμα; Οι Λέικερς να επιστρέψουν στις νίκες ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες και να φτάσουν στο 6-5. Στο έξτρα πεντάλεπτο ανέλαβε δράση και ο Άντονι Ντέιβις έχοντας στο σύνολο 32 πόντους με 13/25 σουτ και 12 ριμπάουντ. Σημείωσε τέσσερις καθοριστικούς πόντους, ενώ «τάπωσε» και τον Ροζίερ σε προσπάθεια για τρίποντο στα 6''.

Ακόμα και έτσι οι Χόρνετς είχαν άλλη μια ευκαιρία για τη δεύτερη παράταση, αλλά το σουτ του Κόντι Μάρτιν στην εκπνοή δεν βρήκε στόχο. Για λογαριασμό της Σάρλοτ ο Ροζίερ πέτυχε 29 πόντους με 11/22 εντός παιδιάς, ενώ τον συμπλήρωσε ιδανικά ο Λαμέλο Μπολ ο οποίος έκλεισε το ματς με triple double έχοντας 25 πόντους, 15 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Στους 21 πόντους «σταμάτησε» επίσης ο Γκόρντον Χέιγουορντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα