Πάου Γκασόλ: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του Κόμπι

Πάου Γκασόλ: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του Κόμπι

bet365

Ο παλαίμαχος άσος των Λέικερς μιλώντας για τα σχέδιά του αποκάλυψε πως βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα περιλεμβάνει και όσα έζησε μετά τον θάνατο του Κόμπι.

O Πάου Γκασόλ που αποσύρθηκε πρόσφατα από τα παρκέ έπειτα από μία μακρά πορεία, παραχώρησε συνέντευξη όπου έκανε γνωστά τα σχέδιά του για το άμεσο μέλλον.

Ανάμεσα σε αυτά, ο Ισπανός θρύλος πρόκειται να κυκλοφορήσει, μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα, ένα ντοκιμαντέρ (σε μορφή Prime Video), το οποίο θα περιλαμβάνει στοιχεία από όλη του τη ζωή και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την απώλεια του φίλου και κουμπάρου του, Κόμπι Μπράιαντ, και της κόρης του Τζιάνα.

Ο Γκασόλ, αγωνίστηκε στο πλευρό του Κόμπι από το 2008 έως το 2014 με τη φανέλα των Λέικερς και είχε δημιουργήσει μία στενή σχέση. Μιλώντας, λοιπόν, για εκείνον και όσα ένιωσε με την είδηση του θανάτου του, είπε: «Στόχος του ντοκιμαντέρ ήταν να δείξει την προσωπική μου πλευρά και να είναι όσο πιο αυθεντικό γίνεται.

Έπρεπε να είμαστε ειλικρινείς με ό,τι ακριβώς συνέβαινε και δυστυχώς μέσα σε αυτά ήταν και το δυστύχημα. Ήταν τόσο σκληρό χτύπημα που ακόμα και τώρα προσπαθώ να το ξεπεράσω».

Ενώ συνέχισε: «Ο Κόμπι σήμαινε τόσα πολλά στη ζωή μου που ήταν ένας τρόπος να μεταφέρω αυτά τα συναισθήματα με τον πιο φυσικό τρόπο. Μου πήρε πολύ καιρό να κοιμηθώ καλά μετά το θάνατό του, με πολύ κλάμα και πολύ πόνο».

 

NBA Τελευταία Νέα