Ασταμάτητοι Σίξερς και Σανς (vids)

Νίκος Καρφής
Ασταμάτητοι Σίξερς και Σανς (vids)

bet365

Με νίκες συνέχισαν στο ΝΒΑ οι Σίξερς και οι Σανς.

Η ομάδα της Φιλαδέλφεια έφτασε τις 4 σερί νίκες, αφού επικράτησε μεε 109-98 των Πίστονς. Με αυτόν τον τρόπο βρίσκεται πλέον στο 7-2 και δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από την απουσία του Μπεν Σίμονς. Από την άλλη το Ντιτρόιτ είναι στο 1-7 και προβληματίζει με τις εμφανίσεις του.

Ο Κάρι είχε 23 πόντους, ο Μάξεϊ 20 και ο Εμπίντ πρόσθεσε 19 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από την άλλη για τους ηττημένους, ο Γκραντ είχε 27 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ο Κάνινγχαμ 18 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, κάνοντας την πρώτη του καλή εμφάνιση συνδυαζόμενη με double double.

Σοβαρεύεται το Φοίνιξ

Μετά το κακό ξεκίνημα στα πρώτα ματς, το Φοίνιξ αρχίζει να θυμίζει λίγο την περσινή ομάδα που έφτασε στους τελικούς και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Οι Σανς επικράτησαν με 123-111 των Ρόκετς κι ανέβηκαν στο 4-3, ενώ το Χιούστον έπεσε στο 1-7.

Για τους... ήλιους ο Μπούκερ είχε 27 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ο Σάμετ είχε 19, ο Έιτον 16 πόντους κι 11 ριμπάουντ και ο Πολ 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 13 ασίστ. Για τους ηττημένους ο Πόρτερ είχε 20 πόντους και ο Γουντ 18 πόντους και 15 ριμπάουντ.

@Photo credits: twitter/ suns

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα