Σμαρτ και... Μπουλς προκάλεσαν εσωτερικό meeting μεταξύ των παικτών

Σμαρτ και... Μπουλς προκάλεσαν εσωτερικό meeting μεταξύ των παικτών

Σμαρτ και... Μπουλς προκάλεσαν εσωτερικό meeting μεταξύ των παικτών

bet365

Οι Σέλτικς πραγματοποίησαν συνάντηση αποκλειστικά για τους παίκτες κατά την οποία είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο για την προβληματική αγωνιστική κατάσταση, όσο και για τα σχόλια του Σμαρτ μετά την ήττα από τους Μπουλς.

Οι Μπόστον Σέλτικς γνώρισαν πρόσφατα την ήττα από τους Σικάγο Μπουλς, σε μία αναμέτρηση όπου επέτρεψαν στον αντίπαλο να τρέξει ένα σερί 39-11 στην τέταρτη περίοδο. Στον απόηχο του συγκεκριμένου παιχνιδιού, οι δηλώσεις του Μάρκους Σμαρτ πως οι συμπαίκτες του, Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν, δεν θέλουν να πασάρουν λίγο έλειψαν να φέρουν τη ρήξη στην ομάδα της Βοστώνης.

Για το λόγο αυτό, οι ιθύνοντες του συλλόγου, πραγματοποίησαν μία συνάντηση μόνο για παίκτες λίγο πριν το παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στην επιφάνεια το ESPN. Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι τρεις παίκτες συζήτησαν τα σχόλια αυτά, με το κλίμα να γίνεται ανά στιγμές... τεταμένο.

Μετά τη νίκη επί των Μάτζικ, ο Μπράουν στάθηκε στην όλη αναστάτωση και δήλωσε: «Τις τελευταίες ημέρες, μόλις επικεντρωθήκαμε στο Ορλάντο... Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε. Η συνάντηση της ομάδας ήταν απλά μια ευκαιρία να μιλήσουμε μεταξύ μας και να προχωρήσουμε μπροστά.

Προφανώς τέτοιου είδους σχόλια δεν μας βοηθούν να κερδίσουμε παιχνίδια και είναι κάτι που πιθανότατα δεν χρειαζόμασταν. Αλλά η επικοινωνία πάντα είναι εποικοδομητική. Προσπαθούμε πάντα να βρούμε τρόπους να κερδίσουμε και είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε έχουν να μου πουν οι συμπαίκτες μου».

Είναι αλήθεια πως οι δύο πλέι μέικερ των Σέλτικς δεν καταγράφουν ικανοποιητικά ποσοστά στις ασίστ τους στο ξεκίνημα της σεζόν και η ανάγκη πλέον να πασάρουν περισσότερο γίνεται επιτακτική. Οι αριθμοί ασίστ του Τέιτουμ παρουσιάζουν 3,7 ασίστ ανά αγώνα, παρά το γεγονός ότι παίζει περισσότερα λεπτά, ενώ ο Μπράουν μετρά 2,5.

Ο Μπράουν, μάλιστα, ολοκλήρωσε τα λόγια του, λέγοντας: «Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα καλύτερα... Απλά κάνω τους συμπαίκτες μας καλύτερους. Νομίζω ότι αυτό είναι μέρος του να είσαι ηγέτης. Έχω ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αλλά είναι μία πρόκλησή και επικεντρώνω την ενέργειά μου σε αυτό».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα