Ουντόκα: Κριτική στον Τζέιλεν Μπράουν για την ασυνέπειά του

Ουντόκα: Κριτική στον Τζέιλεν Μπράουν για την ασυνέπειά του

Ουντόκα: Κριτική στον Τζέιλεν Μπράουν για την ασυνέπειά του

bet365

Ο Ίμε Ουντόκα, μόλις μετά από πέντε ματς στη σεζόν, άσκησε δημόσια κριτική στους παίκτες τους, μιλώντας ονομαστικά για τον Τζέιλεν Μπράουν.

Ο Ίμε Ουντόκα, ο νέος προπονητής των Μπόστον Σέλτικς, δεν φοβάται την κριτική. Τουλάχιστον να την ασκήσει. Αποδέκτες οι παίκτες του, μετά το 2-3 στα πρώτα πέντε ματς της σεζόν.

Ο Ουντόκα έχει μιλήσει ξανά για τη συμπεριφορά των παικτών του στην προετοιμασία των αγώνων, ωστόσο μετά το ματς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (ήττα με 116-107) ο προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε στον Τζέιλεν Μπράουν.

«Βλέπω την αστάθειά του. Προσπαθώ να τον ανεβάζω στη διάρκεια των αγώνων, να τον ενθαρρύνω, όμως το κοντράστ ανάμεσα στα παιχνίδια, ειδικά μετά από αυτά που έκανε στην Σάρλοτ και στη Νέα Υόρκη, σε τρελαίνει. Γι' αυτά τα σκαμπανεβάσματα ευθύνεται μία σειρά πραγμάτων. Έχασε 10 μέρες, είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, έπρεπε όμως να βρει γρήγορα ρυθμό. Μπορώ να τον βοηθήσω, να τον βάλω σε καταστάσεις που θα του δώσουν ρυθμό όταν τον βλέπω να δυσκολεύεται», είπε ο Ουντόκα.

 

NBA Τελευταία Νέα