Μπράιαντ και Τζόρνταν: Όταν η μαγεία του ενός συνενώνεται με εκείνη του άλλου (vid)

Μπράιαντ και Τζόρνταν: Όταν η μαγεία του ενός συνενώνεται με εκείνη του άλλου (vid)

bet365

Κόμπι Μπράιαντ και Μάικλ Τζόρνταν. Αθροιστικά μιλάμε για 2.817 αγώνες στο ΝΒΑ, 11 πρωταθλήματα, 8 βραβεία MVP τελικών και 32 παρουσίες σε All Star Game. Τι συμβαίνει όμως όταν η αγνή μαγεία του ενός συνενώνεται με την αντίστοιχη του άλλου;

Μέσα από ένα εξαιρετικό βίντεο διάρκειας 2:26 λεπτών, παρουσιάζονται οι πάμπολλες ομοιότητες στις κινήσεις και τις εκτελέσεις των δύο θρυλικών παικτών στα παρκέ του ΝΒΑ.

Ένας δημιουργός έχει ανεβάσει στο YouTube το παρακάτω αριστούργημα, μέσω του οποίου το παιχνίδι του αείμνηστου Black Mamba συναντά εκείνο του Air Jordan. Το αποτέλεσμα; Άκρως εντυπωσιακό, με τη «σύνδεση» των δύο Hall of Famers να είναι απλά... καθηλωτική!

Post κινήσεις, αίσθηση του χώρου, τρίποντα, καρφώματα, ιδιοφυείς πάσες, εκφράσεις, πανηγυρισμοί, γλώσσα του σώματος. Όλα συνδέονται με κάποιον τρόπο. Απολαύστε το:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα