Ντελόντε Ουέστ: «Είμαι ο Ιησούς, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, καλύτερος απ' τον ΛεΜπρόν» (vid)

Ντελόντε Ουέστ: «Είμαι ο Ιησούς, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, καλύτερος απ' τον ΛεΜπρόν» (vid)

bet365

Ο Ντελόντε Ουέστ... κύλησε ξανά. Στο βίντεο της σύλληψής του, ο άλλοτε φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς αναφέρει πως είναι ο Ιησούς, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και καλύτερος του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Η ζωή του Ντελόντε Ουέστ κάνει κύκλους. Έχει μία φωτεινή και μία σκοτεινή πλευρά. Για ένα μικρό διάστημα, ο άλλοτε γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς (ανάμεσα σε αρκετές ομάδες) ήταν λουσμένος στο φως. Είχε φροντίσει γι' αυτό ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν.

Τον είχε βάλει σε κέντρο απεξάρτησης, του είχε δώσει μία ακόμη ευκαιρία ζωής. Μόνο που ο Ουέστ φαίνεται να την έχει πετάξει και αυτή. Στις 20 Οκτωβρίου συνελήφθη, όντας σε άσχημη κατάσταση.

Στο βίντεο που εκδόθηκε ο Ουέστ κάνει ένα απίστευτο παραλήρημα: «Ήμουν καλύτερος απ' τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, είμαι καλύτερος απ' τον Μάικλ Τζόρνταν. Είμαι ο καλύτερος ν@γρ@ς που έχει παίξει το άθλημα. Βουλώστε το», ήταν τα λόγια, ενώ την ίδια στιγμή χτυπούσε με μανία την πόρτα του περιπολικού.

Λίγο αργότερα, ο Ουέστ συνεχίζει, λέγοντας πως είναι ο Ιησούς και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ στα λόγια του καταφέρθηκε εναντίον των γκέι.

Δείτε το βίντεο:

 

NBA Τελευταία Νέα