NBA: Νίκες για Σίξερς, Ουίζαρντς και Μπουλς (vids)

bet365

Το δεύτερο τζάμπολ του ΝΒΑ διέθετε 11 αγώνες. Με νίκες ξεκίνησαν οι Σικάγο Μπουλς, οι Φιλαντέλφια 76ερς, αλλά και οι ανανεωμένοι Ουίζαρντς.

Ο Ζακ ΛαΒίν μέτρησε 34 πόντους (11/17 σουτ) και οι νέοι Σικάγο Μπουλς ξεκίνησαν με νίκη απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς (94-88). Ο Νίκολα Βούτσεβιτς πρόσθεσε 15 πόντους και 15 ριμπάουντ και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, στον ντεμπούτο με την ομάδα του Σικάγο είχε 8/17 σουτ και 17 πόντους, μαζί με 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα.

To No1 του Draft, Κέιντ Κάνιγχαμ δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Ανανεωμένοι δεν είναι μόνο οι Μπουλς, αλλά και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι οποίοι επικράτησαν στον Καναδά των Ράπτορς με 98-83. Ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 23 πόντους και ο Μοντρέλζ Χάρελ 22, με 9 ριμπάουντ. Ο Σπένσερ Ντιγουίντι στην πρώτη εμφάνισή του μετά από μία ολόκληρη σεζόν είχε 13 πόντους.

Για το Τορόντο οι Βανφλίτ και Μπαρνς είχαν από 12 πόντους.

O Τζα Μοράντ σταμάτησε στους 37 πόντους, με τους Μέμφις Γκρίζλις να παίρνουν το W απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (132-121). Εκτός απ' τον Μοράντ, ο Ντέσμοντ Μπέιν είχε 22 πόντους και ο Ντε' Άντονι Μέλτον 20. Για τους Καβαλίερς που ξεκινούν μία ακόμη δύσκολη σεζόν, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζάρετ Άλεν με 25 πόντους, ενώ το νέο απόκτημα απ' το Draft, ο Έβαν Μόμπλεϊ είχε 17 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Το δίδυμο Καρλ Άντονι Τάουνς και Άντονι Έντουαρντς συνδυάστηκε για 59 πόντους (30 και 29, αντίστοιχα) και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς ξεκίνησαν τη σεζόν τους με νίκη απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς (Γουντ 16π.).

Για τους νικητές, ο Ντ' Αντζελο Ράσελ πρόσθεσε 22 πόντους.

Οι Σίξερς δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες απέναντι στους Πέλικανς (117-97). Στη δίνη της τιμωρίας του Μπεν Σίμονς, οι 76ερς είχαν τους Κορκμάζ, Εμπίντ στους 22 πόντους και τους Χάρις, Μάξεϊ στους 20. Οι Πέλικανς, χωρίς τον Ζάιον Ουίλιαμσον, περίμεναν τα πάντα απ' τους Ίνγκραμ (25π.) και Αλεξάντερ - Ουόκερ (23π.).

Νίκη για τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο... ντέρμπι με τους Ορλάντο Μάτζικ (123-97). Επτά παίκτες της ομάδας του Πόποβιτς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ για τους Μάτζικ, ανάμεσα στους έξι διψήφιους παίκτες, ο Μο Μπάμπα ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Χάρισον Μπαρνς και τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ ανέδειξε διπλό νικητή τον πρώτο. Όχι μόνο σημείωσε περισσότερους πόντους (36 έναντι 34), αλλά οι Σακραμέντο Κινγκς έφτασαν στη νίκη απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (124-121).

Ο Τσόνσι Μπίλαμπς ξεκίνησε την παρουσία του στον πάγκο των Μπλέιζερς με ήττα, παρά τους 20 πόντους που πέτυχαν, έκαστος, οι Νούρκιτς και Λίλαρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα