Αντετοκούνμπο vs Ντουράντ: Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη μάχη (vid)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο vs Ντουράντ: Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη μάχη (vid)

bet365

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη κόντρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Κέβιν Ντουράντ στην πρεμιέρα του ΝΒΑ (Μπακς-Νετς, 02:30, live Gazzetta, Cosmote Sport 4), το ΝΒΑ έφτιαξε video με τα καλύτερα των δύο σταρ.

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο τζάμπολ της νέας σεζόν και σίγουρα το ΝΒΑ δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη πρεμιέρα, στην οποία το Gazzetta θα σας κρατήσει συντροφιά με όλα όσα θα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς.

Οι Μπακς θα υποδεχθούν τους Νετς (02:30, live Gazzetta, Cosmote Sport 4) σε ένα remake των περσινών τελικών Ανατολής, εκεί όπου το Μιλγουόκι νίκησε στο Game 7 στην παράταση μέσα στο Μπρούκλιν και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς, όπου λίγες μέρες αργότερα πανηγύρισε τον τίτλο μετά το 4-2 επί των Σανς.

Αναμφίβολα και απόψε όλα τα φώτα θα πέσουν στη μάχη του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Κέβιν Ντουράντ, σε ένα βράδυ που θα γίνει και η απονομή των δαχτυλιδιών στους πρωταθλητές Μπακς.

Το ΝΒΑ θέλησε να βάλει στο κλίμα της μάχης τον κόσμο και έτσι δημιούργησε ένα χορταστικό video με τις κορυφαίες στιγμές του Greek Freak και του KD από τη σεζόν που μας πέρασε. O Έλληνας σταρ είχε 28.1 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ, ενώ ο ηγέτης των Νετς τελείωσε με 26.9 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ

Δείτε εδώ τον απόλυτο οδηγό του Gazzetta για το ΝΒΑ

Προσδεθείτε κι απολαύστε το show των δύο παιχταράδων

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα