Μπεν Σίμονς: Οι 76ers ζητούν τρία draft picks α' γύρου από το Πόρτλαντ

Newsroom
Μπεν Σίμονς: Οι 76ers ζητούν τρία draft picks α' γύρου από το Πόρτλαντ

bet365

Ο Μπεν Σίμονς βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου από τη Φιλαντέλφεια, ενώ έγιναν γνωστές και οι απαιτήσεις των 76ers από τους Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς.

Όπως ανέφερε ο Σαμς Τσαράνια, ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ έχει μπει στο στόχαστρο των Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς αλλά φυσικά δεν μπαίνει σε καμία περίπτωση το όνομα του Ντέιμιαν Λίλαρντ στην εξίσωση της ανταλλαγής.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το «πακέτο» των παικτών που θα πρέπει να μετακομίσει στη Φιλαντέλφεια και παράλληλα να «αγγίζει» τα 33 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αποκαλύπτουν το «πακέτo» των draft picks. Συγκεκριμένα οι Σίξερς ζητούν από τους Μπλέιζερς τρία picks του α' γύρου, όπως επίσης και άλλα τρία pick swaps.

Δηλαδή οι 76ers να πάρουν την επιλογή του Πόρτλαντ σε περίπτωση που διαλέξει πιο ψηλά από εκείνους. Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Σι Τζέι Μακ Κόλουμ για τα ανταλλάγματα ωστόσο δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη... τύχη το εν λόγω σενάριο. Σύμφωνα πάντα με τον Τσαράνια, στο παιχνίδι για τον Μπεν Σίμονς έχουν μπει και οι Ιντιάνα Πέισερς καθώς οι 76ers έχουν βάλει στο μάτι τον Κάρι Λεβέρτ.

 

NBA Τελευταία Νέα