ΝΒΑ: Μία βόλτα στην ιστορία με το εκπληκτικό βίντεο για την 75η σεζόν (vid)

ΝΒΑ: Μία βόλτα στην ιστορία με το εκπληκτικό βίντεο για την 75η σεζόν (vid)

bet365

Η ιστορία 75 ετών σε ένα βίντεο. Το ΝΒΑ γιορτάζει την 75η σεζόν του και το αφιέρωμα που κυκλοφόρησε είναι εκπληκτικό!

Ο ηθοποιός Μάικλ Μπι Τζόρνταν αναλαμβάνει το ρόλο του οδηγού. Και του ξεναγού στη... λεωφόρο των αναμνήσεων, στον 75ο δρόμο της οδού ΝΒΑ! Η λίγκα γιορτάζει την 75η σεζόν της, και για χάρη της άλλαξε το σχήμα στο λογότυπό του.

Και εμφάνισε σε ένα βίντεο δύο λεπτών και 48 δευτερολέπτων ολόκληρη την ζωντανή ιστορία του. Είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω ενός βίντεο. Από τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Λάρι Μπερντ, στον Ντουέιν Ουέιντ, τον Γκάρι Πέιτον, τον Κέβιν Ντουράντ, τον Ντιρκ Νοβίτσκι και τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, τον Τζούλιους Έρβινγκ, τον Όσκαρ Ρόμπερτσον, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (έστω και με τη μορφή ενός πίνακα).

Η πιο συγκινητική στιγμή είναι ο χαιρετισμός του Ντέβιν Μπούκερ σε ένα τεράστιο γκράφιτι με τη μορφή του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ. Με την ίδια μορφή (γκράφιτι) εμφανίστηκε και ο Ντράζεν Πέτροβιτς.

Από το βίντεο απουσιάζει ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος εμφανίζεται μόνο να κάνει το Air Jordan από τον περίφημο διαγωνισμό καρφωμάτων του 1988.

Στο φινάλε του βίντεο, εμφανίζεται ο 11 φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, Μπιλ Ράσελ, ο οποίος υποστηρίζει ότι «αυτό το παιχνίδι γίνεται όλο και σπουδαιότερο».

Δείτε το απίθανο βίντεο:

@Photo credits: NBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα