Τζαμπάρ για ΛεΜπρόν: «Το λάθος του μπορεί να αποβεί θανατηφόρο»

Τζαμπάρ για ΛεΜπρόν: «Το λάθος του μπορεί να αποβεί θανατηφόρο»

Νίκος Καρφής
Τζαμπάρ για ΛεΜπρόν: «Το λάθος του μπορεί να αποβεί θανατηφόρο»

bet365

Ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ έκραξε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τον εμβολιασμό.

O ΛεΜπρόν Τζέιμς πριν λίγες μέρες είχε μιλήσει για τον κορονοϊό και τους εμβολιασμούς, τονίζοντας πως εμβολιάστηκε, αλλά δεν είναι δουλειά του να πει στους άλλους τι να κάνουν.

Αυτές οι δηλώσεις ενόχλησαν τον Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ που έχει ταχθεί πολλές φορές υπέρ του εμβολιασμού, ο οποίος ανέφερε: «Είμαι fan του ΛεΜπρόν σαν μπασκετμπολίστα και σαν ανθρωπιστή που τον νοιάζει η ισότητα. Τον έχω εκθειάσει πολλές φορές στο παρελθόν και θα το επαναλάβω στο μέλλον. Τον θαυμάζω, αλλά αυτή τη φορά το λάθος που έκανε μπορεί να αποβεί θανατηφόρο, ειδικά στην κοινωνία των μαύρων».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Υπάρχουν άνθρωπου που παίρνουν έναν κουβά νερό και στέκονται στη σειρά για να σώσουν το σπίτι του γείτονα που καίγεται. Μερικοί φοβούνται να μπουν στη σειρά, όμως όταν το κάνει κάποιος ηγέτης, τον ακολουθούν. Οι σημερινοί celebrities και οι αθλητές είναι σαν τους ηγέτες σε κάθε πόλη . Έχεις δύο επιλογές. Ή θα μπεις στην σειρά για να σώσεις το σπίτι του γείτονα, ή απλά θα σταθείς και θα το δεις να καίγεται επειδή δεν τους χρωστάς τίποτα»

Πριν λίγο καιρό ο άρχοντας της ραβέρσας είχε εκφράσει την άποψη του πως ο εμβολιασμός θα πρέπει να γινει υποχρεωτικος σε όλους τους παίκτες και όσοι δεν υπακούσουν, θα πρέπει να φύγουν από τη λίγκα.

@Photo credits: ss/ youtube
 

NBA Τελευταία Νέα