Τα αποτελέσματα της preseason: Ξεχώρισαν ΛαΒίν, Ραντλ και Πόρτερ (vids)

Newsroom
Τα αποτελέσματα της preseason: Ξεχώρισαν ΛαΒίν, Ραντλ και Πόρτερ (vids)

bet365

Οι Μπουλς... σκόρπισαν τους Καβαλίερς, οι Νικς επικράτησαν εύκολα των Πέισερς ενώ ο Κέβιν Πόρτερ ήταν ο κορυφαίος των Ρόκετς στη νίκη επί των Ουίζαρντς στους αγώνες της preseason που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 6/10.

Πρώτο δείγμα θετικό για τους ανανεωμένους Μπουλς που επικράτησαν εύκολα των Καβαλίερς με 131-95, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ζακ ΛαΒίν (25π.). Από κει και πέρα, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν πρόσθεσε 13 πόντους με 5/14 σουτ ενώ ο Λόνζο Μπολ σημείωσε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Για τους Καβς, ο Κόλιν Σέξτον είχε 14 πόντους και ο Λάουρι Μάρκανεν 13 πόντους.

Στη Νέα Υόρκη, οι Νικς επιβλήθηκαν των Πέισερς με 125-104. Ο Τζούλιους Ραντλ έκανε τη διαφορά για τους γηπεδούχους με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ ενώ ο Αρ Τζέι Μπάρετ πρόσθεσε 17 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο ρούκι Κρις Ντουάρτε είχε 15 πόντους και ο Τζάστιν Χόλιντεϊ 13 πόντους.

Στο Χιούστον, οι Ρόκετς επικράτησαν των Ουίζαρντς με 125-119, αρχίζοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην preseason. Ο Κέβιν Πόρτερ ηγήθηκε των νικητών με 25 πόντους και 5 ασίστ ενώ ο Τζέιλεν Γκριν που έγινε πικ στο νούμερο 2 του φετινού Draft, πρόσθεσε 12 πόντους με 4/14 σουτ. Για τους Ουίζαρντς, ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 18 πόντους και ο Άαρον Χόλιντεϊ 17 πόντους.

Εξάλλου, ο αγώνας των Γκρίζλις με τους Μπακς στο Μέμφις ολοκληρώθηκε πρόωρα αφού ενεργοποιήθηκε λανθασμένα ο συναγερμός για φωτιά στο FedEx Forum.

 

NBA Τελευταία Νέα