ΝΒΑ: Ο λόγος που οι Νικς «έκοψαν» τον Βιλντόζα

ΝΒΑ: Ο λόγος που οι Νικς «έκοψαν» τον Βιλντόζα

Newsroom
ΝΒΑ: Ο λόγος που οι Νικς «έκοψαν» τον Βιλντόζα

bet365

Οι Νικς άφησαν ελεύθερο τον Λούκα Βιλντόζα και ο εκπρόσωπος του Αργεντινού γκαρντ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Οι Νικς ανακοίνωσαν και επίσημα το βράδυ της Κυριακής 3/10 ότι ο Αργεντινός πλέι μέικερ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με τον ίδιο να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Άλλωστε το όνομά του έχει ακουστεί ήδη προκειμένου να επιστρέψει στα παρκέ της EuroLeague.

Ο Βιλντόζα μετακόμισε τον Μάιο του 2021 στους Νικς ωστόσο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε κάποιο ματς της ομάδας. Στην EuroLeague ωστόσο έχει 106 συμμετοχές με 8,1 πόντους και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 46% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπός του αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Αργεντινού: «Ο Λούκα έχει τραυματισμό στο πόδι που μας ανησυχεί πολύ. Υποβάλλεται σε πολύ ισχυρή θεραπεία στη Μαδρίτη, με έναν πολύ καλό ειδικό. Θα δούμε πώς αντιδρά σε αυτό. Περιμένει επίσης βίζα για να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σήμερα, σκεπτόμενος ψυχρά, δεν έπρεπε να πάει στο Τόκιο και το Summer League στο ΝΒΑ, αλλά ο παίκτης μερικές φορές κλείνει τα μάτια του και νομίζει ότι είναι ένας υπεράνθρωπος που θα μπορεί να κάνει τα πάντα. Θα δούμε πώς εξελίσσεται και σε ποια πλευρά πηγαίνει αυτή η θεραπεία.

Με ενδιαφέρει περισσότερο η αντίδραση του αστραγάλου του. Ξέρω ότι θα θεραπευτεί, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να θεραπευτεί σε μια εβδομάδα. Αν όχι, θα δούμε τι μπορούμε να λύσουμε».

@Photo credits: ACB Media
 

NBA Τελευταία Νέα