Σίξερς: Παίκτες της Φιλαδέλφεια ετοίμαζαν ταξίδι στην Αυστραλία για Σίμονς, αλλά τους έριξε... άκυρο

Νίκος Καρφής
Σίξερς: Παίκτες της Φιλαδέλφεια ετοίμαζαν ταξίδι στην Αυστραλία για Σίμονς, αλλά τους έριξε... άκυρο

bet365

Αντιπροσωπεία παικτών των Σίξερς θέλησε να ταξιδέψει στην Αυστραλία για να αλλάξει γνώμη στον Μπεν Σίμονς, ωστόσο ο τελευταίος τους αποθάρρυνε.

Ο Μπεν Σίμονς έχει ζητήσει ανταλλαγή από τους Σίξερς από τα μέσα Ιούλη και έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα ότι δεν σκοπεύει να ξαναπαίξει για αυτούς, με τη Φιλαδέλφεια να τον περιμένει στο training camp και να του διαμηνύει πως θα του επιβάλλει πρόστιμο αν απέχει. Το πράγμα δεν αλλάζει, παρόλο που ορισμένοι παίκτες της ομάδας θέλησαν να βοηθήσουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, αντιπροσωπεία παικτών των Σίξερς αποτελούμενη από τους Τζοέλ Εμπίντ, Τομπάιας Χάρις και Ματίς Τάιμπουλ ήταν έτοιμοι να πετάξουν για την Αυστραλία για να μιλήσουν με τον Μπεν και να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη. Όμως ο Σίμονς τους αποθάρρυνε και τους είπε να μην μπουν στον κόπο γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφαση του, ψάχνοντας εναγωνίως τρόπο να φύγει από τη Φιλαδέλφεια

Ο Αυστραλός είναι να πάρει 147 εκατ. δολάρια για τις επόμενες τέσσερις σεζόν, ένας παράγοντας που ίσως αποθαρρύνει πολλές ομάδες από το να κινηθούν για την ανταλλαγή του. Το... σίριαλ δεν τελειώνει, παρόλο που τις τελευταίες ώρες οι Νάγκετς παρουσιάζονται ως ο πιθανότερος προορισμός.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: twitter/ ben simmons

NBA NEWS FEED