Κάζινς: Εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να παίξει στην Κίνα

Νίκος Καρφής
Κάζινς: Εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να παίξει στην Κίνα

bet365

O NτεΜάρκους Κάζινς έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Κίνας και μία από αυτές είναι αρκετά δελεαστική.

Κάποτε στα χρόνια του στους Κινγκς και στη συνέχεια στους Πέλικανς πριν τραυματιστεί σοβαρά, ήταν ένας εκ των κορυφαίων και πιο ποιοτικών σέντερ του ΝΒΑ. Όμως τις τελευταίες σεζόν, οι τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει να φτάσει εκεί όπου μπορούσε και του έχουν πάει πίσω την καριέρα. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στην αγορά, αφού καμιά ομάδα του ΝΒΑ δεν του έχει δώσει την ευκαιρία για άλλη μια σεζόν.

Σύμφωνα με κινεζικά δημοσιεύματα, ο έμπειρος ψηλός έχει δεχθεί προτάσεις από πέντε ομάδες της χώρας της Ασίας και μία εξ αυτών τον έχει δελεάσει αρκετά, σε σημείο που σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του εκτός ΗΠΑ.

Τη σεζόν που πέρασε, είχε 9.6 πόντους και 7.6 ριμπάουντ σε 25 παιχνίδια με τους Ρόκετς, ενώ σε 16ματς με τους Κλίπερς, μέτρησε 7.6 πόντους και 4.5 ριμπάουντ ανά ματς. Πολύ μακριά από την καλύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ (2016-17), τότε που τελείωσε με 27.8 πόντους και 10.6 ριμπάουντ, παίζοντας στο Σακραμέντο. Ένας παίκτης που με το επιθετικό ρεπερτόριο που έχει, θα μπορούσε να φτάσει πάρα πολύ ψηλά, αλλά οι τραυματισμοί τον σταμάτησαν.

 

NBA Τελευταία Νέα