NBA: Ποιος είναι ο κορυφαίος clutch player της ιστορίας εκτός Τζόρνταν; (poll)

Νίκος Καρφής
NBA: Ποιος είναι ο κορυφαίος clutch player της ιστορίας εκτός Τζόρνταν; (poll)

bet365

Ο Πολ Πιρς μπήκε στο Ηall Of Fame και το Gazzetta δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον κορυφαίο clutch player ever, εξαιρώντας τον Μάικλ Τζόρνταν που είναι εκτός συναγωνισμού.

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, υπήρξαν και υπάρχουν σπουδαίοι clutch players που δείχνουν να απολαμβάνουν τα τελευταία κρίσιμα λεπτά των ματς.

Πολλοί κύριοι αξίζουν να χαρακτηριστούν clutch, αλλά ποιος είναι ο κορυφαίος, αν βγάλουμε τον Μάικλ Τζόρνταν εκτός (γιατί αν έμπαινε στη ψηφοφορία, θα ψάχναμε τον δεύτερο). Το Gazzetta με αφορμή την είσοδο του Πολ Πιρς στο Hall Of Fame, μάζεψε μερικούς σεσημασμένους «δολοφόνους» που τους… ένιωθες στις ειδικές καταστάσεις ενός παιχνιδιού, τότε που η μπάλα ζυγίζει τόνους και ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον καλύτερο της clutch player της ιστορίας πίσω από τον «Air».

Όλοι οι κύριοι που θα δείτε παρακάτω έχουν πάρα πολλά νικητήρια καλάθια και clutch shots στην καριέρα τους, δείχνοντας κρύο αίμα. Το λέει η... καρδιά τους όταν ο κόσμος γύρω τους... διαλύεται και τα γάλατα σφίγγουν.

Ρέτζι Μίλερ

Λάρι Μπερντ

Κόμπι Μπράιαντ

Ρόμπερτ Χόρι

Μάτζικ Τζόνσον

Ρέι Άλεν

Τζέρι Ουέστ

Πολ Πιρς

Ντέιμιαν Λίλαρντ

Ντιρκ Νοβίτσκι

ΛεΜπρόν Τζέιμς

Στεφ Κάρι

Καουάι Λέοναρντ

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε

Loading...

 

NBA Τελευταία Νέα