ΛεΜπρόν-Ουέιντ-Άλεν-Μπος: Η ομαδάρα των Χιτ ενώθηκε ξανά (vid)

ΛεΜπρόν-Ουέιντ-Άλεν-Μπος: Η ομαδάρα των Χιτ ενώθηκε ξανά (vid)

Νίκος Καρφής
ΛεΜπρόν-Ουέιντ-Άλεν-Μπος: Η ομαδάρα των Χιτ ενώθηκε ξανά (vid)

bet365

Ο Κρις Μπος μπήκε στο Hall Of Fame και είχε την ευκαιρία να συναντήσει ξανά τους συμπαίκτες του (ΛεΜπρόν, Ουέιντ, Άλεν) που πήραν πρωτάθλημα στο Μαϊάμι.

Το 2012 η φοβερή τριάδα ΛέΜπρόν-Ουέιντ-Μπος έφτασε στον τίτλο, νικώντας την Οκλαχόμα του Ντουράντ και του Ουέστμπρουκ στους τελικούς. Την επόμενη σεζόν στη... μηχανή των Χιτ προστέθηκε και ο Ρέι Άλεν που βοήθησε στο repeat του Μαϊάμι.

Η είσοδος του Κρις Μπος στο Hall Of Fame έδωσε την ευκαιρία στην υπέροχη τετράδα των Χιτ να... επανασυνδεθούν και να θυμηθούν τα παλιά, τότε που μάγευαν στα παρκέ. Μία από τις κορυφαίες ομάδες της τελευταίας εικοσαετίας στο ΝΒΑ που έπαιξε σε 4 τελικούς και πήρε δύο πρωταθλήματα (ο Ρέι έλειπε από το πρώτο).

Μάλιστα ο Άλεν παρέα με τον Πατ Ράιλι παρουσίασαν τον Μπος. Άλεν και Μπος συνδυάστηκαν για μία εκ των πιο iconic φάσεων στην ιστορία των playoffs στο Game 6 των τελικών του 2013. Τότε ο Μπος πήρε το επιθετικό ριμπάουντ μετά το άστοχο τρίποντο του ΛεΜπρόν και έδωσε την ασίστ στον Άλεν που έκανε το βηματάκι πίσω για να σκοράρει το τρίποντο που κράτησε ζωντανούς τους Χιτ και έστειλε το ματς στην παράταση.

 

NBA Τελευταία Νέα