Τζρου Χόλιντεϊ: Ενισχύει τους πληγέντες απ' τον τυφώνα Άιντα

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Τζρου Χόλιντεϊ: Ενισχύει τους πληγέντες απ' τον τυφώνα Άιντα

bet365

Ο Τζρου Χόλιντεϊ και η σύζυγός του, Λόρεν, μαζί με άλλους πρώην παίκτες των Πέλικανς προσφέρουν βοήθεια σε όσους χτυπήθηκαν από τον τυφώνα Άιντα.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ ξανά στο δρόμο της φιλανθρωπίας. Το έργο του γκαρντ και πρωταθλητή των Μιλγουόκι Μπακς είναι τεράστιο. Μαζί με τη σύζυγό του, Λόρεν, έχουν προσφέρει χρήματα σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Ο Χόλιντεϊ αποχώρησε από τη Νέα Ορλεάνη για το Μιλγουόκι, την περασμένη σεζόν, αλλά δεν μπορεί να λησμονήσει τα επτά χρόνια που πέρασε εκεί. Ο τυφώνας Άιντα έπληξε την περιοχή, τον προηγούμενο μήνα, αφήνοντας ορθάνοικτες «πληγές» σε χιλιάδες κατοίκους.

Οι Χόλιντεϊ, μαζί με άλλους πρώην παίκτες των Πέλικανς (Τζαλίλ Όκαφορ, Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, Φρανκ Τζάκσον) ανέλαβαν να βοηθήσουν τους κατοίκους. Τέσσερα φορτηγά γεμάτα με 200 γεννήτριες, 200 φιάλες γκαζιού και δωροκάρτες για βενζίνη και τρόφιμα από διάφορα καταστήματα, θα φτάσουν στη Νέα Ορλεάνη.

«Θα θεωρούμε για πάντα τη Νέα Ορλεάνη το σπίτι μας και για τους ανθρώπους που μας στήριξαν στις πιο δύσκολες στιγμές μας, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο», ανάφεραν σε δήλωσή τους ο Τζρου και η Λόρεν Χόλιντεϊ.

 

NBA Τελευταία Νέα