Λέικερς vs Νετς: Σε ποιον θα ποντάρατε για πρωτάθλημα; (poll)

Νίκος Καρφής
Λέικερς vs Νετς: Σε ποιον θα ποντάρατε για πρωτάθλημα; (poll)

bet365

Νετς και Λέικερς είναι ασταμάτητοι στις κινήσεις του στην φετινή offseason και το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν που θα πόνταραν τα χρήματα τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο φέτος τόσο οι Λέικερς όσο και οι Νετς. Ό,τι κινείται, εκτελείται και από τις δύο ομάδες που αναζητούν τρόπο να φτάσουνμ εκεί που απέτυχαν πέρυσι. Δηλαδή στον θρόνο του ΝΒΑ, στην κατάκτηση του τίτλου.

Τελευταίο απόκτημα των Λέικερς ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν, ο οποίος προστίθεται στους Ντέιβις, Χάουαρντ και Γκασόλ στη γραμμή των ψηλών. Από την άλλη το Μπρούκλιν είδε τον Όλντριτζ να επιστρέφει στη δράση και να προσθέτει άλλη μια λύση στα χέρια του Στιβ Νας.

Θεωρητικά οι δύο ομάδες είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες της λίγκας, αν παρατηρήσει κάποιος τις επιλογές που έχουν στον πάγκο τους και φυσικά τους σταρ που έχουν στην ομάδα τους.

Οι λιμνάνθρωποι λογικά θα ξεκινούν με Ουέστμπρουκ, Έλινγκτον, ΛεΜπρόν, Ντέιβις και Γκασόλ, ενώ στη second unit υπάρχουν οι Ναν, Χόρτον-Τάκερ, Αρίζα, Καρμέλο και Χάουαρντ ή Τζόρνταν. Ρόντο, Μονκ και Μπέιζμορ συμπληρώνουν το παζλ μιας υπερομάδας.

Από την άλλη οι Νετς θα ξεκινούν με Χάρντεν, Ίρβινγκ, Χάρις, Ντουράντ και Γκρίφιν, έχοντας από τον πάγκο Πάτι Μιλς, Καμ Τόμας, Μπρους Μπράουν, Λαμάρκους Όλντριτζ και Κλάξτον. Boήθειες θα δίνουν οι Μπέμπρι, Τζόνσον και Κάρτερ.

Το Gazzetta θέλει να βάλει στην... εξίσωση τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν που θα πόνταραν τα χρήματα τους για τίτλο στη δεδομένη χρονική στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

jjj

Lakers Depth Chart

Point Guard: Oυέστμπρουκ, Ναν, Ρόντο

Shooting Guard: Έλινγκτον, Χόρτον-Τάκερ, Μόνκ

Small Forward: ΛεΜπρόν, Αρίζα, Μπέιζμορ

Power Forward: Ντέιβις, Καρμέλο,

Center: Γκασόλ, Χάουαρντ, Τζόρνταν

Νets Depth Chart

Point Guard: Xάρντεν, Μιλς, Κάρτερ

Shooting Guard: Ίρβινγκ, Τόμας

Small Forward: Χάρις, Μπρους Μπράουν, Μπέμπρι

Power Forward: Ντουράντ, Όλντριτζ, Τζέιμς Τζόνσον

Center: Γκρίφιν, Κλάξτον

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε

Loading...

 

NBA Τελευταία Νέα